Monster Notebook Donma Sorunu

06 Eylül 2023 02:08

Monster a5 17.1 laptop'um var ve donma sorunu yaşıyorum daha 1 hafta olmadı servisten aldım. Daha öncesinde de 5 6 kere servise vermişimdir. Ben Susurluk'ta yaşıyorum laptopumu almak için İzmir'e gidip geldim 8 saat yolculuk yaptım peki ne için? Gene aynı sorun bilgisayarım hala donmaya devam ediyor. Servisteyken yoğunluktan ötürü servis kağıdı verilmedi. Bana telefonumdan bakmamı söylediler. Telefonda da bana yollanan linke girdiğimde açıklamada parça değişimi yazıyor ama hangi parça olduğunda bilmiyorum belirtilmemiş. Google'dan sorunum hakkında araştırma yaptım ama hiçbir sonuç bulamadım.

Form sitelerinde benimle aynı sorunu yaşayan insanlar var kimsi bilgisayarın değiştirerek sorundan kurtulmuş kimiside SSD kartı değiştirerek. Peki ben ne yapacağım? Laptopun garanti süresi bitmek üzere 10.09.2023 te bitiyor ve ben bunu yazarken tarih 06.09.2023 garanti süresi boyunca laptopumu düzelmediniz. Monster'in sitesinde driver leri tek tek indirim yükledim geforce game ready sürücüsü güncelledim kısacası bilgisayarım güncel. Sorunu halen anlamış değilim. Benim anlayamam normal siz kendi markanız olan bilgisayarı tamir edemiyorsunuz. Resmen bu bilgisayarı aldığıma pişman oldum. Parama yazık...

06 Eylül 2023 02:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Eylül 2023 11:36

Değerli Okan T., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Tarık sonuçtan çok memnun

31 Mayıs 2023 22:06

12 Ekim 2024 14:26

12 Temmuz 2024 13:05
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Monster Laptopumda Artan Sorunlar Ve Mağduriyet

13 Haziran 2025 13:50
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 10:30
Monster Notebook Kategorileri