Monster Notebook Bilgisayarım 4 Gündür Kargoya Verilmedi

06 Eylül 2024 15:06

Bilgisayarımı ısınma probleminden dolayı servise verdim fam değiştirme işlemi yapıldı ve bilgisayar tarafıma geri gönderildi. Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılmadı şarja taktığımda şarj ışıkları yanmadı ve kasasının içinden bir adet vida çıktı. Tekrar servise gönderdiğimden itibaren 15 gün geçti. 02.09.2024pazartesi günü cihazımın işlemlerinin bittiği ve aynı gün kargoya verileceği söylendi fakat ben 4 gündür cihazımın kargoya verilmesini bekliyorum. Yurtiçi Kargo zaten adresten kargo alan bir servis. Monster'in servis hatası yüzünden zaten teknik servis sürecini bekledim yeterince ama ekstra olarak hazır olan çıkış işlemleri başlamış bilgisayarın kargoya verilmesi için 4 gündür bekliyorum. Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim ve aldırdığım bir markaydı Monster ama artık tanıdığım kimseye almaması yönündeki tavsiyemi gayet geçerli sebeplerle başıma gelenlerle anlatacağım.

06 Eylül 2024 15:08 (Şikayetten 2 dakika sonra)

06 Eylül 2024 16:33

Değerli Özgür D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

20 Şubat 11:29
Kargo Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
Yener sonuçtan memnun

05 Aralık 2024 16:47
"Emeği geçen herkese teşekkürler ürünün bir üst modelini gönderecekler"
teknik-servis-sorunlari-ve-iade-talebi-5.pdf
teknik-servis-sorunlari-ve-iade-talebi-4.pdf
teknik-servis-sorunlari-ve-iade-talebi-3.pdf
teknik-servis-sorunlari-ve-iade-talebi-2.pdf
teknik-servis-sorunlari-ve-iade-talebi-1.pdf
Güney sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 11:01
"Mert Bey çok ilgiliydi teşekkürler"

23 Ekim 2024 19:51

Monster Bilgisayar Servisinde Hayal Kırıklığı