13 Eylül 2024 19:51

Monster notebook Kadıköy servisi kötü bir servistir, götürüyoruz beş gün bilgisayar bekliyoruz ama bilgisayar yapılmadan geri alıyoruz bu nasıl bir teknik servis nasıl bir hizmet! Monster notebook pişmanlıktır, Monster notebook alınmaz aldırılmaz! Servise onarılsın diye bırakıp ama aldığımızda gene aynı sorunun devam etmesi ve bize sorun giderildi denmesi gerçekten garip.

13 Eylül 2024 19:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)

14 Eylül 2024 11:00

Değerli Yağmur Y., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

11 Temmuz 2023 15:10

24 Temmuz 2023 19:22
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 10:00
Emre sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2023 16:34
"Monster ekibi şikayetimin hemen ardından büyük bir ilgi alaka ile tüm sorunlarımı en hızlı şekilde çözüme kavuşturmuştur. Müşteri memnuniyeti adına çok hızlı ve ilgili şekilde yürüttüler bu süreci. Bu markayı tercih etmemden bir kez daha emin oldum. Mert bey'e de özellikle çok teşekkür ediyorum her an bilgilendirmesinden ve durumu yakınen takip etmesinden dolayı."
Malik sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2024 12:24