Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Abra A5 Chipset Sorunu

07 Mart 2024 18:29

Cihaz bir anda açılamamaya başladı. Chipset arıza tespiti yapıldı. Ancak müdahale ettirmedim. Ana kart değişimi yapılmadan bu parçayı tamir edebilir miyiz? Öğrenciyim ekran kartına verecek param yok maalesef. Bunun yanı sıra Bios pili takma işlemi de yapılacak. Teknik görüş almalıyım. Bütçem çok kısıtlı ve derslerim için bilgisayara ihtiyacım var.

07 Mart 2024 18:32 (Şikayetten 3 dakika sonra)

08 Mart 2024 10:11

Değerli Cemil C., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

Cemil
Cemil
09 Mart 2024 14:40

Genel merkezden İbrahim ile görüştüm. Detaylı bilgilendirme istiyor olmama rağmen bana hiçbir bilgilendirme yapmadı. Ben cihazı tamir ettirmek istiyorum demiyorum, chipset tamiri yapıyor musunuz onu soruyorum. Bana hala teknik servise gönderin diyor. Dedim teknik servisten birini bağlayın yok hala aynı muhabbet arkadaşla iletişim kuramadık.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 14:09
Monster Teknik Servis Memnuniyetsizlik
Monster Teknik Servis Memnuniyetsizlik
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar: Kronik Arızalar Ve Yetersiz Teknik Servis

19 Şubat 2025 16:46
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 18:43
ana-kartim-hic-ugruna-cop-oldu-monster-1.jpg