Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook 0 Değişim Ürününde Bile Aynı Hata.

14 Mayıs 2024 17:25

Merhaba, sıfır olarak mağazadan aldığım Monster notebookumda menteşe sorunundan kaynaklı değişim sağlandı. ( ilk 6 ay olduğu için parça değişimi değil cihaz değişimi sağlandı. ) cihazımı teslim aldım fakat açar açmaz yine aynı sorunla karşılaştım. Yanlış yazmadım evet direk sıfır verilen cihazı açar açmaz yine menteşe problemiyle karşılaştım. Bursa'da okuduğum için ve kargoya güvenemediğim için Monster notebook müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim M*** üre beye sorunumla alakalı videolu bir şekilde mail attım.

Cihazımın LCD paneli kapanıp açılırken menteşeden çok yüksek sesler geliyor. Şikayetvar ve Facebook grubundan anladığım kadarıyla da bu model cihazda bu sorun kronik bir sorun. Cihazımın üst model bir cihaz ile değişimini talep ediyorum aksi takdirde THH başvuracağım.

Ben bu cihaza 30 binden fazla para verdim. Aldığım cihazda böyle sorunlar yaşıyorum ben üniversite okuyorum ve yetiştirmem gereken finallerim ödevlerim projelerim var ben cihazımı her açtığımda bu ses yüzünden bir yerine bir zarar gelecek mi korkusundan açıp kapatıyordum bunu da müşteri hizmetlerine bildirmiştim. Cihazımın kesinlikle tamir edilip gönderilmesini istemiyorum bir üst model ile değişim istiyorum. Bu kasanın kronik olduğu çoğu sayfalarda yazılı.

Cihazın yanında hediye ettiğiniz çantanın kolları sökülmeye başlamıştı, cihazımla beraber onunda değişimi sağladınız teşekkür ediyorum fakat bu seferde çantanın içinde cihazı koyduktan sonra o çıtçıtlı yeri çok aşağıda kaldığı için hiçbir şekilde sağlam tutmuyor çantamı taşırken içinden sesler duyuyorum tekrardan çanta değişimi talep ediyorum.

14 Mayıs 2024 17:29 (Şikayetten 4 dakika sonra)

15 Mayıs 2024 15:42

Değerli Büşra A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

20 Mayıs 2024 15:00

Merhaba, değişim istememe rağmen a cover değiştirilip cihazımı hazırlamışsınız, cihazı teslim almaya gittim daha ilk açılışında direk o menteşe sesi yine geldi. Bankodaki arkadaşla beraber duyduk hatta. Birkaç kez kapat aç yaptım gelmedi fakat biraz durduktan sonra yine ses geldi. Ben kesinlikle cihazımın başka bir model ile değişim yapılmasını istiyorum. Değişim yapılan cihazda bile aynı sorun olup parça değişikliği yapıyorsunuz. Bu seferde cihazımda değişim yapılmaz ise THH ye başvuracağım.

20 Mayıs 2024 15:00

Cihazım 10 günden beri orada, hızlı işlem talep ediyorum.

27 Mayıs 2024 15:58
monster-notebook-0-degisim-urununde-bile-ayni-hata-3.pdf
monster-notebook-0-degisim-urununde-bile-ayni-hata-2.pdf
monster-notebook-0-degisim-urununde-bile-ayni-hata-1.pdf

Cihazımla alakalı servis işlerimlerinin bir çıktısını istedim mail adresime pdflerini attılar. PDF de başka birisinin ismi numarası vardı cihazından cızırtılı ses geldiğini ve iade istediğini belirtmiş ve iade alınmış. İade alınan cihaz bana satılmış o kişiyle irtibata geçtim ve teyit ettim ve iade ettiğini oda belirtiyor. Cihazı sürekli servise gönderiyorum şehir dışında olduğum ve üniversite okuduğum için bilgisayara çok fazla ihtiyacım oluyor. Cihazımı iade alacaklarını ilettiler ben cihazı aldığım zamanla bu zamanın parası bir değil diyorum üst modele geçirmelerini sorunsuz kronik olmayan bir modele geçilmesini istiyorum benden para talep edeceklerini bildiriyorlar. Cihaz hem kronik arızalı hem değişim istememe rağmen yapılmayıp 3 dür servise gidiyorum bankoda kontrol ediyorum arızalı deyip tekrar geri veriyorum... Benim toplamda 4 kez servise verdim cihazımı 3 tane PDF atıldı 1 tanesi bana ait değil diğerlerini de talep ediyorum. Attığınız PDF leri ekte belirttim. Hatanıza bakıp pay çıkarırsınız belki. Monster pişmanlıktır. Mahkemeye başvuracağım bilgilerinize...

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A7 V14 Laptop Menteşe Sorunu

14 Mayıs 2024 10:11
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 10:00
Tolga sonuçtan memnun değil