Yağmur sonuçtan çok memnun

Monster Huma H4 V5.1 Klavye Işık Ayarları Hakkında Sorun

08 Ağustos 2023 00:41
Yağmur'un Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede dönüş yapıp alternatif çözüm yolları başta olmak üzere hepsini denedikten sonra teknik servise yönlendirip randevu oluşturdular. Yaşadığım şehirdeki teknik servisle bağlantı kurup mağduriyeti gidermek adına oldukça anlayışlı bir yaklaşım sergilediler çalışanınız Mert beye teşekkürler”

1 hafta önce almış olduğum Monster huma h4 v5.1 model bilgisayarımın ekranında ışık sızması mevcuttu. Çok önemli bir sorun olmadığı zamanla kullanıma bağlı olarak zaten oluşacağı söylendiği için servise götürmedim ancak kontrol merkezi olmadığı için klavye ışık ayarlarını yapamıyorum.

Belirli bir süre kullanmadığımda klavye ledleri 1 dakika gibi kısa bir sürede sönüyor. Klavye LED'inin süresini ayarlayabiliyor muyuz yoksa donanımsal bir sıkıntı mı? Işık sızması iade koşulları arasında değerlendiriliyor mu?

08 Ağustos 2023 00:46 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Yağmur
Yağmur
08 Ağustos 2023 11:47

08 Ağustos 2023 11:47

Değerli Yağmur G., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Zeynep sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 15:29
"Çok hızlı dönüş sağlandı teşekkür ediyorum 😊"

Monster Huma H4 V5.1: Bitmeyen Sorunlar Ve Wi-Fi Kabusu

09 Temmuz 2025 16:12
monster-huma-h4-v51-bitmeyen-sorunlar-ve-wi-fi-kabusu-1.jpg

24 Eylül 2023 01:20

27 Ocak 2024 06:05
Sude sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 11:34
Monster Notebook Kategorileri