Monster Abra A7 V13.3 Oyundayken Şarj Almayı Kesmesi Ve Mavi Ekran

Monster Abra A7 V13.3 Oyundayken Şarj Almayı Kesmesi Ve Mavi Ekran
17 Aralık 2023 15:562.415
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Monster teknik servisten Sadık, Semih ve mert beye çok teşekkür ediyorum ilgilendikleri ve yardım/tecrübelerini aktardıkları için. Şarj olmama sorununun Oyun kaynaklı sorun yaşandığı konusunda hemfikir olmuş bulunmaktayız ayrıca yüksek grafik isteyen diğer oyunlarda da bilgisayarı deneyeceğim mavi ekran ya da pil sorunu yaşanırsa tekrar teknik servise durumu bildireceğim. FİFA 23 ve FC24 oyunları özelinde çok fazla sorun yaşandığı görülüyor oyun piyasasında ve güncelleme gelmesi gerekiyor oyundaki hatayla ilgili. Diğer oyunlarda da eğer sıkıntı yaşarsam bu sefer bilgisayarda sorun olduğunu anlamış olacağım teknik Servis ekibi bu şekilde yönlendirdi.

Monster Notebook Abra A7 V13.3 bilgisayarımı satın aldıktan bir hafta sonra, FIFA 23 oyununu oynarken, ortalama 2-3 saat sonra, şarja takılı olduğu halde şarj olmadığı sorunu nedeniyle Monster teknik servisine gönderdim. Yetkili servis, yaşadığım sorunu kendilerinin tespit edemediklerini söylediler. Bilgisayar geri gönderildiğinde, şarj takılıyken şarj olmama sorunu devam etti ve aynı zamanda oyun oynarken mavi ekran hatası alıp bilgisayarın birden yeniden başlatılması sorununu yaşadım; bu durum servisten geldikten sonra ortaya çıktı. Uzun süredir bu sorundan dolayı oldukça rahatsızım ve bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Yaklaşık bir aydır, bilgisayarın bir oyun bilgisayarı olmasına rağmen, istediğim gibi oyun oynayıp rahat edemiyorum.

17 Aralık 2023 15:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

18 Aralık 2023 15:58

Değerli Mehmet E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

18 Aralık 2023 16:04

Kerem
Kerem
9 Ocak 2024 01:48

Şarj kesilme olayını bende yaşıyorum sebebi neymiş size aktardılarsa bilgi verirseniz sevinirim.

Atakan
10 Mart 2024 21:502.918

"Teşekkür ederim."

Ceren
15 Mart 2024 11:152.075

Geçen yıl Ağustos ayında satın aldığım Abra A7 v13.1 Monster marka bilgisayarımda mavi ekran sorunu yaşamaktayım. Oyun o...

Tümünü Gör

Metin
Monster Laptop Oyun Oynarken Donma

Monster Laptop OyunOynarken Donma

Enes
Monster Notebook Donma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Monster NotebookDonma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Nilsu

Öne ÇıkanKonular