Metehan sonucu yetersiz buldu

Monster Abra A5 V20.3.2 FPS Drop Sorunu

01 Ocak 2024 21:33

Yaklaşık 3,5 ay önce aldığım Monster Abra A5 V20.3.2 laptopum, aldığım günden beri sistem gereksinimlerini karşıladığı oyunlarda bile düşük FPS ve FPS düşüşü sorunu ile karşılaşıyorum. League of Legends gibi görece basit oyunlarda bile FPS değerlerim sürekli düşüş yaşayarak ve oyunda anlık takılmalar meydana getiriyor. Monster destek ile sorunu çözmeye çalıştık. Uzaktan masaüstü ile bilgisayarıma bağlanılarak sürücü ve performans ayarları yapıldı. Güç modum performansta olmasına rağmen hâlâ çoğu oyunda FPS düşüşü yaşıyorum ve bu durum oyundan kaynaklanmıyor. FPS'yi 240'a sabitlediğimde 140 civarlarına, 140'a sabitlediğimde 60 civarlarına, 25'e sabitlediğimde ise 15 FPS civarlarına anlık düşüşler yaşıyorum; yani kısacası her durumda FPS düşüşü yaşıyorum. Çözüm önerisi alabilir miyim?
- Sistem:
İşlemci: 13. Nesil Intel (r) Core (TM) i7-13700H 2.40 GHz
RAM: 32 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce RTX 4050 Laptop GPU.

01 Ocak 2024 21:36 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Ocak 2024 13:04

Emir

Sabitlemeyi kaldır, bilgisayar ne kadar verebiliyorsa versin bu her oyunda böyledir kaça ayarlarsan en az 20 FPS daha azını verir en basitinden üntürned oyununda bile vsync açınca FPS 100ü geçmezken kapatınca 120 130 FPS arası verir

Monster Abra Laptopta Bakım Sonrası Da Devam Eden Ciddi Performans Ve Sıcaklık Sorunları

15 Ekim 23:53
monster-abra-laptopta-bakim-sonrasi-da-devam-eden-ciddi-performans-ve-sicaklik-sorunlari-1.jpg
Güney sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2024 05:25
Panory sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 18:33
"Mert Bey'e teşekkürler. Dedikleri ayarı yaptım performans artışı aldım ama hala FPS drop yaşıyorum."
Monster Notebook Kategorileri