Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Mondi King Plus Yatak

30 Mayıs 2024 20:38

Mondi'den yaklaşık 3 sene önce King Plus yatak aldık. Maalesef 1 yıl sonra yayları gıcırdamaya ve batmaya başladı. Defalarca aramamıza rağmen şikayetimizi dikkate almıyorlar. İlk aradığımızda bir servis geldi ve 'Siz yatağı ters kullanıyorsunuz, yay üzerinde yatıyorsunuz, yatamazsınız' dedi ve şikayeti yatağı ters kullandığımız gerekçesiyle kapattı. Oysaki yatak çift yönlü bir yatak. Ne yatağı ne de Mondi'yi önermiyorum. Taş üstünde yatsam daha iyi, ki yatağın batmasından artık halının üstünde yatar olduk. Tüm yasal haklarımı kullanacağım, gerek yasal gerek sosyal medya aracılığıyla.

30 Mayıs 2024 20:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

06 Haziran 2024 15:16

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Sevil
Sevil
06 Haziran 2024 15:33

Yayları elimizde ve servisin de eline batan ve servis tarafından bu yatakta yatılmaz yay üstünde yatıyorsunuz çünkü yatağı ters kullanıyorsunuz diyen bilgisiz servis personelinin sözü ile üretimsel sıkıntı olmadığı karar verildi 3 senelik yatak yayları yerinden fırlamak üzere güya 10 yıl garanti veriyorlar tamamen yalan tekrar gelip bakılmadı bile hemen mahkemeden tespit yaptırıp dava sürecine gireceğim ve yatağı başını da çağırıp en yakın Mondi şubesinin önünde yakacağım!

Abdulkadir
21 Mayıs 2025 11:37

19 Temmuz 2023 18:03
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 12:10
Metin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 21:35

Güneş