Ali sonuçtan hiç memnun değil

Modaselvim Ürün Değişiminde Karşılaşılan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Modaselvim Ürün Değişiminde Karşılaşılan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
14 Ağustos 2024 21:02

Modaselvim'den alışveriş yaptım. Değişim istediğim bir ürün oldu. Kullanıcı kusuru diye iade etmeye çalıştılar, halbuki bize gelen ürünün tiftikli olduğunu hem fotoğraf hem de şikayet olarak WhatsApp hattından bildirdik. Bugün dönüş yapıldı ve bu kullanıcı hatası mevcut dediler. Biz de diyoruz ki ürünlerin kontrolü düzgün bir şekilde yapılsaydı ve bize o şekilde gönderilseydi. Kullanmadığım bir ürünün hatasının bedelini tüketici olarak neden biz çekelim? Bu üründen şikayetimiz olmuş ve hakkım olan değişim talebinde bulunmamın neresi yanlış? Bu şekilde davranırsanız hem beni hem de başkalarını aklında soru işareti oluşacak. Müşteri hizmetlerinin bizi sanki biz yapmışız gibi kesin ifadelerle konuşması hiç hoş değil. Burada da tekrarlıyorum, 650 TL için ne yalan söyleyeceğimi ne de bu kadar uğraşacağımı söyledim. Yine tekrarlıyorum, burada haklı olduğumu biliyorum. Bu yüzden ısrarcıyım, vicdanen rahatım. Mevzu parası değil, hem örnek olacak hem de haklılığımı ortaya çıkaracak. Ekte görseli de paylaştım. Söyleyeceklerim bu kadar. Modaselvim olarak sattığınız ürünün arkasında durmanızı ve bu hususta gerekli hassasiyeti göstereceğinizi ümit ediyorum. Bundan sonraki aşamamız yanlış düzeltilmezse yasal hakkımı kullanacağımı bildirir ve ihtar olunur.

15 Ağustos 2024 09:02 (Şikayetten 11 saat sonra)
15 Ağustos 2024 15:57

Sayın Ali Bey, 15.08.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

15 Ağustos 2024 16:01

Ürün fabrika çıkışlı denilmekte ve kusursuz olarak çıktığı söylenmekte affedersiniz ama mevzu burada 650 TL lik bir ürün ya da parası değil olaya yaklaşım yanlış kullanıcı hatası denilmekte bende kullanmadığım bir ürünün kullanıcı hatası nasıl olur bu konudayım. Sonuna kadar da gideceğim Yasal hakkım var ve bunu da kullanacağım siz müşteriye yardımcı olmanız gerekirken empati kurmanız gerekirken işi yokuşa sürmektesiniz. Bende sonuna kadar gideceğim. Yasal olarak bundan sonra görüşelim.

15 Ağustos 2024 16:31

20 Ağustos 2024 12:43

Görüşmeniz çözüm yoluyla ilerlemediğiniz doğrudur. Çözüm üretmediğiniz halde biz ilgileniyoruz gibi burada cevap veriyoruz havası oluşturmayınız. Çünkü Çözüm bulmuyorsunuz. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimiz yapılmıştır. Kanuni süreç başlamıştır. Ama bana pişmanlık Modaselvim bundan sonra alışveriş yapacaklar için bu davranışınızı paylaştım ki ona göre alışveriş yapsınlar.

20 Ağustos 2024 13:00

25 Ağustos 2024 13:41

Çözüm yok hukuki süreç başlamıştır. Hukuki süreç sonuçlandığında paylaşacağım.

26 Ağustos 2024 12:36

07 Kasım 2024 16:45
08 Kasım 2024 01:29

Siz Müşteri Memnuniyeti falan sağlamadınız. Tüketiciler Mahkemesi Sonucun'da Devlet Haklı Olanın yanında olmuştur. Beni aradığınızda da dile getirdiğim gibi size hakkımı helal etmediğimi ve bu olayda haklı olduğumu söylememe rağmen ısrarcı ve herkesi aynı kefeye koymayın dememe rağmen siz ısrar ettiniz bende ısrar ettim zaman kimin haklı olduğunu ortaya çıkardı. 650 TL hiç önemli değil'di burada size bir şeylerin mesajı verildi siz müşteri odaklı çalışmadığınız sürece kaybedeceksiniz. Sözüm'de de durduğum gibi sonuçlandığını'da çok şükür haklılığımıda paylaşmış oldum. Ve benim gibi haksızlığa uğrayanlara bir faydam olursa ne mutlu tüketici mahkeme heyetinin kararını örnek olarak isteyenlere gönderebilirim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 09:45
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 02:10
Modaselvim Değişimini İstediğim Ürünlerimi Fiyat Artışı Nedeniyle İade Yapmaları
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Modaselvim'in Hatalı Ürünü İade Hakkımı Veto Etmesi!

21 Temmuz 2023 19:51
Modaselvim'in Hatalı Ürünü İade Hakkımı Veto Etmesi!
Seher sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 20:56
Defolu Ürün Ve İade Sorunu
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürünün Ücretinin Eksik Yatırılması Mağduriyet Yaşattı

29 Ağustos 2025 00:28