Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Fiyat Farkı Ve Faturasız Teslimat Sorunu

18 Ekim 2024 04:40

Modalife Konya Hava Lojmanları mağazasından almış olduğum ürünlerin, diğer mağazalarda ve online internet satışlarında daha uygun fiyatla satıldığını fark ettim ve teslimatta gayri resmi fiş yok, fatura yok, para talep ettiklerini incelenmesini istiyorum. Konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım.

18 Ekim 2024 11:06 (Şikayetten 6 saat sonra)
18 Ekim 2024 15:24

Verdikleri bu

14 Kasım 2024 10:34

Modalife fabrika mağazalarından alışveriş yapmadan önce kendiniz mağazanın online satışı ile karşılaştırma yapın ben kendim şahsen Konya Hava lojmanları fabrika satış mağazasından araştırmadan aldım maalesef aldatıldım 184.000TL ye almış olduğum ürünün Konya İstanbul mağazasında 179.000 TL'ye satıldığını bizzatı şahit oldum kayıtları var maalesef mağazaya bildirmeme rağmen zararım giderilmedi uygun zamanda zararımın giderilmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım

02 Haziran 2025 07:09

Mağduriyetim giderilmedi maalesef gelin size puf verelim şikayetinizi kaldırın dediler Modalife tam bir hayal kırıklığı ayrıca uygun fiyat olmadığını aldıktan sonra anladık, ürünlerdende hiç memnun kalmadık

Seçtiğim Koltuk Rengi Temin Edilmedi, Ek Ücretler Mağduriyet Yarattı

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Hayal Kırıklığı
Fadime sonuçtan çok memnun

Fadime
24 Ekim 2024 01:39
"Modalife Mağazasından bizi arayarak yardımcı olan Tülin Hanım ve Sinan Bey e ilgili tavırlarından dolayı teşekkür ederiz"
Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Mağaza Müdürü
Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Mağaza Müdürü
Cemil sonuçtan çok memnun

25 Mart 2025 09:26
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Teslimatı Ve Fazla Taşıma Ücretiyle Mağduriyet Yaşadım

11 Ekim 2025 17:12