Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
27 Mart 2024 19:31

22 Mart 2024 tarihinde 8254155393 teslimat numarası ile Trendyol üzerinden Missha dan iki ürün siparişi verdim. Biri temizleme jeli diğeri göz kalemiydi. Göz kalemi kutudan çıkmadı. Trendyol'a ve satıcıya durumu bildirdim ancak kamera kaydı var deyip geçiştirdiler. Kayıtları istediğimde veremeyiz diyorlar. Bana kanıtlamanız lazım değil mi dediğimde firmamız inceledi cevabı alıyorum. 315 liram çöp oldu kısaca. Bugüne kadar hiç sorun yaşamamıştım. Yıllardır alışveriş yapıyorum. Beyaz eşya bile aldım. Bu kadar alışverişin bu kadar para harcamanın karşılığı bu olmamalıydı. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER e de yazacağım. İşlemler sonuçlanınca da hesabımı sileceğim. Madem arkamda durulmuyor o zaman bir kıymeti yok. Kutuyu kuzenimle birlikte açtım. Hiçbir hasarı yoktu. Poşetinde yırtık da yoktu. Poşetin üzerinde kalem olduğu yazıyor. Trendyol kargo firmasını arayın diyor. Trendyol un kendi kargo firması ile geldi oysa. Onlara sorduğumda ürünün içeriğini göremediklerini söylüyorlar. Özellikle firmanın kendilerine nasıl gönderdiklerini sordum. Paketli olarak ellerine geldiğini söylediler. Kargomu kamera ile açmam gerekiyormuş onu anladım. Art niyetim olsa daha pahalı olan temizleme jeli gelmedi derim. Kamera kayıtlarını görmek istiyorum. Tabi onda da kamera da koyup ürünü sonradan çıkarma durumunuz da olabilir. Siz bana güvenmiyorsanız ben de size güvenmiyorum. Missha nın yorum kısmında eksik ürün konulduğuna dair pek çok yorum yazılmış. Tek ben değilim demek ki. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
09 Mart 2024 12:02
Missha Ambalajsız, Koruyucusuz Ürün Gönderimi Ve Müşteriyi Suçlaması
Missha Ambalajsız, Koruyucusuz Ürün Gönderimi Ve Müşteriyi Suçlaması

İrem
17 Eylül 2024 19:38
Gratis Eksik Ürün Gönderilmesi
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Helin
21 Mart 14:40
İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Mağduriyet
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Selen
16 Ocak 22:38