MEB A1 Motor Sınavları

MEB A1 Motor Sınavları
27 Temmuz 2024 21:50

Merhaba, ben A1 ehliyet için Erzurum Tema Sürücü Kursu'na yazıldım ve yazılı sınavı tek seferde geçtim. Motor deneyimim olmadığı için ekstra 2 saat daha ücretli ders aldım. Motorlar çok eski ve bakımsız, vites göstergesi çalışmıyor, kaçıncı viteste olduğumu göremiyorum. Sınav günü geldi. Parkuru yaptım, 1-2 km'lik yol vardı, sürdüm, hiçbir yerde hata yapmadım. Son ışıklara geldik ve motoru 1. vitese aldım, ışık yandı, kalkmaya çalışıyorum ama motor istop etti ve 2-3 kere yapınca sınavdan kaldım. Bu nasıl bir şey? Eski motorla oluyor. Bu müfettişler bu motorun halini görmüyor mu? Devlet motorları incelesin, sonra sınava girebilir desin. Motorla alakası olmayan insanı emisyon üyesi olarak başıma koymasınlar. İlk olarak o motordan anlayacak emisyoncular olsun. 2 km değil, 200 metre gitsinler, ben de bir şey bilmiyorum. Motorlar yeni olmak zorunda diye bir şey olsun. 10 yıldan fazla bu motor eski, motor insanı bıktırıyor. Bu yüzden diyorum ki motorumu kendim getireyim, olmaz diyorlar. Kursa ve devlete param mı lazım?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet Sınavında Haksız Muamele Ve Komisyon Sorunu

30 Mayıs 2024 11:31

23 Temmuz 2023 11:58