Ehliyet Sürecindeki Gecikme Ve Mağduriyet

14 Ekim 2024 14:138.827

Türkiye'nin birçok kurumu sorunlu, ancak en sorunlu olanı MEB'dir. A2 motosiklet ehliyeti için ağustos ayında sürücü kursuna geç gittim, dönem ortası diye kayıt alınmadı. Kardeşim, geç olsun, dönem ortası olsun, bana fark etmez; ben sınava erken girmek istiyorum. 4 gün çalışıp geçilecek sınav için neden diğer dönemi beklemek zorundayım ki, hem de motor ehliyeti için. Eylül için kayıt yaptım, bayağı zaman kaybettim. 1 Ekim'de ehliyet sınavına girdim, geçtim; şu an 14.01.2024 olmasına rağmen Milli Eğitim'dekiler işleri yavaşlatmış. Hâlâ direksiyon sınav tarihi belli değil, havalar soğuyacak, yağmur yağacak; ehliyet lazım, motor var, şu an ehliyetsiz kullanmak zorunda kalıyorum. Bu kadar da bekletme olmaz, biraz daha bekletirlerse 3 ay olacak. Böyle bir devlet sistemi, böyle bir kurum kuruluş olamaz. Derhal herkes istifa etmeli, işlemler hızlandırılmalı. 3 ay boyunca ehliyet mi alınmaz, bu ne biçim iştir? Belki işe girip para kazanacaklar olacak, sizin yüzünüzden giremeyecek. Yer: Çorum / Osmancık

5 Kasım 2024 14:05

Aynısı şu an başıma geliyor 3 ay olacak hala sınav tarihi belli değil

Milli Eğitim Bakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Milli EğitimBakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Emre
Milli Eğitim Bakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Milli EğitimBakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Türkan

Öne ÇıkanKonular