08 Aralık 2024 14:52

Migros'tan alışveriş yaptım. Sarı etiketli bir deterjandan annem ile birlikte 3 paket aldık. Ancak kasaya geldiğimizde kampanyanın geçen hafta bittiği söylendi ve etiketin unutulduğu. Ben de itiraz ederek eğer reyonda o etiket varsa ürünü o fiyattan satmaları gerektiğini hatırlattım. Onlar da üç üründe değil ama sadece bir tanesini sarı etiket fiyatından verelim dediler. Ben de yaptıklarının suç olduğunu üç ürünü de vermeleri gerektiğini söyledim ancak bunu kabul etmediler. Bunun üzerine ben de diğer iki ürünü de güncel fiyatından almak istedim. Ve şikayet edeceğimi söyledim. O yüzden yaklaşık yarım saat beni ikna etmek için uğraştılar ve aynı fişte iki üründe almamamı söylediler ama ama ısrar ederek aynı ödemeye koydurdum. Personellerin uyarılmasını ve aradaki indirim farkının diğer iki ürün içinde iadesini istiyorum. Migros'a yakışmadı. Kasadan geçerken de indirim olarak geçmediler nakit verilmiş gibi gösterdiler. Fişin arkasına bu işlemi yazıp imza kas atmalarını istediğim zamanda böyle bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ben de bunu videoya aldım.

08 Aralık 2024 14:52
Migros'ta Etiket Yanıltmacası Ve İndirim Sorunu

Hızlı şekilde dönüş bekliyorum hala

08 Aralık 2024 15:00 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
10 Kasım 2024 19:52

05 Aralık 2024 17:29
Migros Sanal Market'te İptal Edilen İndirimli Ürün Sorunu
migros-sanal-markette-iptal-edilen-indirimli-urun-sorunu-1.pdf

Medine
24 Mart 2025 14:30
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Mayıs 2024 22:39