Ayşe sonuçtan çok memnun

Migros Visco Yastık Kokusu

Ayşe
15 Mart 2024 04:30
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Migros, hemen iletişime geçildi ve sorun giderildi ücret iadesi yapıldı.”

Mall of İstanbul Migros'tan aldığım iki adet visco ortopedik yastık çok kötü bir koku yaymaya başladı. Henüz bir ay olmadan ve yastıklardan yayılan ağır koku nefes almayı güçleştirmeye başladı. Bu durumun kesinlikle yastıkların yapısındaki kimyasal maddelerden veya başka bir nedenden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ay dahi dolmamış bir yastığın bu kadar ağır ve kötü kokması gerçekten tuhaf. Üzerine üst üste koyduğum yastık kılıfları bile artık bu sorunu çözmeye yetmiyor. Daima alışveriş yaptığım ve ürünlerini güvenerek satın aldığım Migros'un böyle bir ürün satıyor olması beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı. Elimde fiş bulunmakta ve satın alma tarihim 20/03/2024; yani henüz bir ay bile olmadı. Ürünü geri getirsem iadesini başlatabilir misiniz? İadesini talep ediyorum.

15 Mart 2024 09:27 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Ayşe
15 Mart 2024 17:58

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
18 Haziran 2023 11:38
Migros Yanıltıcı Ürün Satışı
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
05 Temmuz 2023 18:52

Funda
02 Eylül 2024 13:32
Migros Sanal Market Mi Asla!
Migros Sanal Market Mi Asla!
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
02 Ekim 14:07