Gamze sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 14:33

Migros Sanal Market'ten sipariş verdim. Kurye, mahallede arabayı bırakacak yer olmadığını söyleyip ürünleri yukarı taşımıyor. Ürünleri kendim taşıdıktan sonra zaten sanal marketten alışveriş yapmam. Ürün fazla, yardım edin. 10 tane poşeti kapıya bırakıp gitmek ayrı bir şey. Sokağın fotoğrafını da çektim, araç kapıdayken park edecek birçok yer varken bırakıp gidiyorlar.

17 Haziran 2024 15:29 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Ali
Ali

Evde 10 Poşet siparişi ayağına kadar getirmek için o adamın çekeceği ağırlık fazlasını düşünüp, ona göre sipariş verebilirsiniz. Bizler robot değil, insanız sonuçta. Az bir yardımcı olabilirsiniz mesela. Parayla insanları satın almıyorsunuz sadece ürünleri satın aldınız. Kapış 😉

Gamze

Görsele de bakarsan 3 tane arabalık park yeri var park yeri yok abla sen gel al poşetleri deyip gidemezsin yani ben 5 alırım sen 5 alırsın taşırız yukarı. Beni yardıma da çağırmıyor aşağı bıraktım in al sen kapıda park yeri yok deyip gidiyor oldu ya taşımayacaksa yurt içi kargoya girsin 40 desi üstü taşımaz basi da ağrımaz.

Gamze

Ben 10 poşete yardım için aşağı indim zaten indiğimde 10. Poşet birden kapının girişine bırakılıp sokakta park yeri yok abla deyip gitti adam 1 poşet bile taşımadan gitti konu beni yardıma çağırması değil 10 tane poşeti benim 3. Kata tek taşımam

Senay
26 Haziran 2023 17:34