Dilek
19 Ocak 2024 22:30

Güvercinlerin yaşam alanı haline gelen gıda marketi karşınızda Çorlu Orion 2 AVM 5M Migros. Kalite yönetim sistemi belgeleri yalnızca kağıt parçalarından mı ibaret acaba? İç denetimlerinin de olduğu yazılan firma denetimde bu canlıları görüp, ambalaja veya direkt açık gıdaya (sebze/meyve/balık) bulaşmış dışkılı ürünlerin de analizini yapıyor olsa gerek. Mikrobiyoloji sonuçları da en fazla limitler dahilindedir eminim! Çapraz bulaşmayı tahmin edin bir de. Olur da dış denetiminiz olursa bu majörden de büyük bir madde olur herhalde sizin açınızdan, yedi kalite yönetim sistemi ve kalite ekibi olan bir firma benden daha iyi bilir herhalde? Ben bugünkü müşteriniz olarak size geri bildirim yapayım, yoksa risk analizi, önlem vs hiçbir şey görmedim personelinizden. Tedarikçilerinizi denetlerken kendinizi denetlemeyi unutmuş gibisiniz. Tedarikçiyi denetleyip ürünleri rafa koymakla süreci tamamlamış olmuyorsunuz. Gözle görülen canlılarla dahi mücadele etmiyorken, etmiyorken yazıyorum çünkü edememe gibi bir durum söz konusu değil ki buna dair önlemler yok bir kuş sürüsü yaşıyor market içerisinde. Kuşla dahi mücadele etmezken mikroorganizmalarla mücadelenin adı bile geçemez. Kuşları gören personellerinizin hiçbir aksiyon almaması da hangi eğitiminizin konusu? Yalnız sebze/meyve değil tüm reyonlarda bulunan uçan, tuvaletini yapan kuşların bulunduğu bir gıda marketinde gıda güvenliği ne şekilde sağlanmaktadır merak içerisindeyim.

20 Ocak 2024 10:33 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Burçin
04 Temmuz 2024 11:54
Migros Bozuk Küflenmiş Ürün Gönderiyor
Migros Bozuk Küflenmiş Ürün Gönderiyor

28 Ocak 2025 10:15
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
20 Eylül 2024 18:02
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
17 Ocak 2025 15:00