Merve sonuçtan çok memnun

Merve
22 Kasım 2023 16:14

Haziran ayında almış olduğum Miele marka çamaşır makinesini Eylül ayında servisin gelip kurmasıyla kullanmaya başladım. Birkaç kullanımın ardından makine şiddetli bir şekilde titremeye, aşırı gürültülü çalışmaya ve kıyafetlerime zarar vermeye başladı. Bu durum üzerine servisi çağırdım ve servis, arızayı kabul etmesine rağmen herhangi bir işlem yapmadı. Miele genel merkezinden hâlâ bir cevap alamadım. Adana'daki Miele yetkilileri, satışını yaptıkları ürünün arkasında durmadı. Diyarbakır'daki Miele yetkilileri, ürünün teknik bir arızası olduğunu kabul etmesine rağmen Miele genel merkezi ürünle ilgili herhangi bir işlem yapmadan zaman kazanmaya çalışıyor. Bu durum karşısında çok mağdur oldum ve çözüm bekliyorum.

22 Kasım 2023 17:25 (Şikayetten 1 saat sonra)
Merve
23 Kasım 2023 00:17

Ne yazık ki müşteri hizmetleriniz yeterince yetkili değil ki beni 2 aydır oyalıyorsunuz, Genel merkezinizden bir kişi bile dönüş yapmadı makine apaçık bir şekilde ayıplı bir ürün olmasına rağmen.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Işıl
14 Kasım 2023 18:16

Ecem
12 Şubat 2024 20:32

Yüksek Fiyatla Aldığım Miele Çamaşır Makinesinin Parça Arızası Ve Yetersiz Destek

Ayfer
25 Mayıs 10:23