Miele Çözülemeyen Kötü Koku Ve Yetkin Olmayan Servis Problemi

Alper
17 Mayıs 2024 11:34

Çamaşır makinemde ortaya çıkan kötü koku problemi nedeniyle servis çağırdım. Gelen servis, deterjanın düşük sıcaklıkta çözünmediğini ve arada bir yüksek sıcaklıkta yıkama yapmam gerektiğini söyledi. Servis, çözüm olarak çamaşır makinesine bulaşık deterjanı atarak yüksek sıcaklıkta yıkama başlattı ve evden ayrıldı. Ancak tekrar çamaşır yıkadığımda sorunun devam ettiğini fark ettim. Miele'nin kendi temizleyicilerinden sipariş ederek bu ürünü kullandım, fakat koku yine geçmedi. Tekrar servis çağırdım. Bir hafta geçmesine rağmen geri dönüş olmadı. Miele servisini tekrar aradığımda, beni aramaları gerektiğini söylediler. Daha sonra servis geldiğinde, daha önce denediğimiz çözüm önerilerini tekrarladık ve koku için başka bir çözüm sunamayacaklarını ifade ettiler. İstanbul genel merkezini aramam gerektiğini belirttiler. Servis, çamaşır makinesine kesilmiş limon atarak yüksek sıcaklıkta bir program başlattı ve ayrıldı. Miele servisini tekrar aradığımda, dönüş oldukça geç oldu. Beni arayan kişi, ilgilenen servislerle konuşup tekrar dönüş yapacaklarını söyledi. Bir hafta daha geçti ve kimse aramadı. Tekrar servisi aradığımda, herhangi bir kaydımın olmadığını ve sadece yeni bir kayıt açabileceklerini belirttiler. Arayan numarayı göremeyip göremeyeceklerini sorduğumda olumsuz yanıt aldım. Süreçlerin bu kadar yetersiz olması hayal kırıklığı yaratıyor. Sonuç olarak, kötü kokudan dolayı çamaşır makinemi kullanamıyorum ve haftalardır yetkin olmayan servis elemanları ile geri dönüş sağlamayan telefon operatörleriyle uğraşıyorum. Çamaşırlarımı ailemin evine götürerek yıkamak zorunda kaldım. Servisin ne zaman döneceği belirsiz. Markaya olan güvenim sarsıldı ve daha yüksek fiyatlar ödeyerek bu cihazı almamın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Daha uygun fiyatlı başka bir markanın ürününü tercih ederek çok daha iyi verim alabileceğimi anladım.

21 Mayıs 2024 11:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Alper K. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

12 Haziran 2024 12:27

Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Keziban
26 Mart 2025 12:47
Miele Çamaşır Makinesi Lekeli Yıkama Sorunu!
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Miele Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Ayşe