Nazlıcan sonuçtan memnun

Diyarbakır Forum Miele Ve Ayıplı Ürün

Nazlıcan
07 Mart 2024 13:37

23.02.2024 tarihinde Diyarbakır Forum Miele Mağazası'ndan Miele Triflex Hx2 Beyaz dikey Süpürge ürününü satın aldık. Bataryayı şarja taktık ve 24.02.2024 tarihinde süpürgeyi çalıştırdık. Ancak daha ilk deneyimimiz olumsuz sonuçlandı ve başlık ara ara dönmeyerek hata verdi. Hemen aldığımız mağaza ile iletişime geçtik, ürünün değişimini istediğimizi belirttik. Kendileri 1 gün geçtiği için iade/değişim kabul etmediklerini ilettiler fakat biz ürünü 23.02.2024 günü saat 21:00-22:00 saatleri arasında teslim aldığımızı ve henüz 24 saatin tamamlanmadığını söyledik. Bizi ürünün zemini algılamadığını ikna ettiler. Ertesi gün tekrar aynı problemle karşılaştık ve kendilerine video attık. Getirin burada da deneyelim dediler ve servise götürmemizi söylediler, kendimiz servisine götürdük (Özde Soğutma). Bu süre zarfında mağaza müdürü ile görüşmeler yaptık. Müdür "sizin için fazlaca gayret gösteriyoruz sizden süre talep ediyorum siz haklısınız servisin dönüşünü beklemek zorundayız" minvalinde bizimle konuşarak "tabi şikayet edebilirsiniz" tarzında aba altından sopa göstermeyi de unutmadı. 07.03.2024 tarihinde mağazayla tekrar iletişime geçtik. Ürünün başlığında tuşu olduğunu, bizim bu tuşa basmadığımızı, kendilerinin de mağazada tuşa basmayı unuttuğunu, üründe bizim hatamız dışında bir şey olmadığını, servisin de tuşa bastığını evimize gelip ürünü deneyeceklerini söyledi. Biz onlara zaten başlığın tuşla alakalı olmadığını herhangi bir tuşa basmadan zaten çalıştığını ve normal şartlarda döndüğünü, ancak ara ara durduğunu ve makineyi tekrar kapatıp açmadan düzelmediğini söyledik ancak süreci bildikleri halde umursamadılar. Kullanan diğer yakınlarımızın herhangi bir tuş ile kullanmadıklarını, bunun saçma bir bahane olduğunu ve ayıplı ürünün değişimini istediğimizi belirttik ancak sonuç olumsuz oldu. Yeni aldığımız ve servise gitmiş bir ürünü kabul etmiyoruz. Sonuç olarak Miele para kazandı ancak bizim süpürgemiz yok. Konuyla ilgili yardım talep ediyoruz.

08 Mart 2024 09:20 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Nazlıcan C. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

11 Mart 2024 10:44

Sayın Nazlıcan C. Yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden şikayetiniz ile ilgili mutabık kaldığımızı belirtmekten memnuniyet duyarız. Miele'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Miele Süpürge Batarya Sorunu Ve Kötü Hizmet

Sinem