Misa sonuçtan hiç memnun değil

İstiklal Caddesi Midpoint'te Yediğimiz Kötü Kahvaltı!

İstiklal Caddesi Midpoint'te Yediğimiz Kötü Kahvaltı!
01 Ağustos 2024 14:48

Kahvaltı etmek için bir hevesle geldik fakat birçok yiyeceğimiz eksik geldi. Reçellerden biri eksikti. Sosisimiz eksikti. Patates eksikti, kurabiye ve pişi de öyle. Şaka gibi gelebilir fakat hepsi eksikti. Fotoğrafa bakın lütfen... Zeytinyağı ve limon istedik, onu bile getirmediler. Çayımızı tazelemediler. Yiyeceklerimizin eksik gelmesinin yanı sıra yarım saat bekledik. Yarım saat olduğunu söylemek için garsonu çağırdık, ekrandan baktı ve yarım saat olmadı hanımefendi, 27 dakika oldu dedi. Bize böyle diklendi. İğneleyici tavırlarda bulundu. Sonuç olarak yediğimiz hiçbir şeyin tadına varamadık. Dünya kadar da para alıyorlar. Hiç memnun kalmadık. İstiklal Caddesi Midpoint burası. Zaten garsonlar kendi aralarında tartışıyordu, işte zamanında gelmiyor falan diye. Azarlandık ve gönlümüzü almadılar.

Misa
Misa
04 Eylül 2024 22:06

Bırakın aramayı buradan bile yazmadılar bir de Midpoint daha lüks bir restorant diyoruz gerçekten kimseye önermeyeceğim gibi bir daha da gitmem gerçekten çok kotu bir işletmesiniz hiçbir şekilde tavsiye etmemekle beraber paramla rezil olduğum için teşekkür ederim   müşteri memnuniyetsizliğini on planı koymanızdan dolayı bitti

08 Temmuz 2025 23:13

Kahvaltı Deneyiminde Hayal Kırıklığı Ve Hizmet Sorunları

Ayşegül
06 Haziran 2025 02:12
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
24 Ekim 2023 13:15