Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 10:47

MG HS Comfort model kırmızı renk aracı 30/05/2023 tarihinde satın aldım. Ne yazık ki, aracı aldığım günden bu yana sıkıntılar bitmemektedir. Arabayı yıkadığımda, arabanın ön kaputundan boyasının attığını gördüm ve ne kadar su gelse, boya atması o kadar artıyordu. Aciliyetle MG yetkili servisine bu durumu, ayıplı malın misliyle değişimi veya iadesi şeklinde bildirdim. Ancak bana yapılan dönüş, taş değmesinden kaynaklandığı ve herhangi bir taş vs. olmadığı, zaten belli olduğu, açıkça ve tazyikli su sebebiyle olduğu, herhangi bir şeyin yapılamayacağı yönündeydi. Soruyorum, aracı ne ile yıkayacağım? Altı aylık bir arabanın boyası bu kadar hassas olur mu? Bu arabanın boya garantisi yok muydu? Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

profile profile profile
27 Aralık 2023 11:02 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2023 11:51

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2023 09:51

Sorunum ile hala ilgilenilmedi arasalar görüşseler ne olacak saf yerine koyup baştan savma yapıyorlar aynı şeyleri söyleyip duruyorlar daha önce de garantili başka bir marka aracım vardı gittiğimde her şeyiyle en ince ayrıntısına kadar ilgilenip çözüm buluyorlardı bu firmanın işi satış yapana kadar satış sonrası umurlarında değil, arabaya ilgisi olanlara söylüyorum satış sonrası yok bu firmanın ona göre ilgilenin ve ben de mg almakla hayatımın en büyük hatasını yaptım çok pişmanım.

Hakan
Hakan

Aynı durum bende de oluştu, bu sorunla ilgili ne yaptınız, bu konuya nasıl çözüm buldunuz, paylaşırsasnız sevinirim

Özay
Özay

Sürecinizle ilgili son durum nedir acaba

Mümin
Mümin

Yetkili servisleri kendi dediklerini yapıyor kesinlikle tüketici hiç dikkate alınmıyor bunlar ile uğraşmaya değmez direk yasal yollardan arayın hakkinizi

Ömer

Doğrudur hocam yıllardır yaptığım birikimim hakkım ziyan oldu bunlar yüzünden yasal hakkımı arayacağım yazıklar olsun.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 12:50
MG Türkiye Araç İçi Beyazlamalar
Güney sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2025 12:34

MG HS Aracımda Su Kaçağı Ve Garanti Kapsamı Sorunu Nedeniyle Mağduriyet