Erman sonuçtan çok memnun

Metropol Card Giftpay Çarşı Bakiyesi Kullanılamıyor

Metropol Card Giftpay Çarşı Bakiyesi Kullanılamıyor
29 Ağustos 2024 17:07
Erman'ın Teşekkür Mesajı
“Konu ile ilgilenmeleri ve değerli dönüşleri için çok teşekkür ederim. Çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle bir tüketici olarak çok memnun oldum”

Metropolcard uygulamasında Giftpay Çarşıda bütçem olmasına karşı anlaşmalı marketlerde bu menü olmadığı için kullanılamıyor. Pos cihazında kartı temassız okuttuğumuzda yetersiz bakiye uyarısı veriyor. Kartın içinde farklı cüzdanlar var ve bakiyem giftpay Çarşı içinde bulunuyor ancak anlaşmalı marketler ödeme alırken restopay cüzdanından ödeme almaya çalışıyorlar. Giftpay cüzdanını seçemiyoruz.

29 Ağustos 2024 17:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)
04 Eylül 2024 15:20
Erman
04 Eylül 2024 17:20

04 Eylül 2024 17:23

Merhaba Erman Bey, Memnuniyetiniz bizim için en önemli ilke, kıymetli geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. MetropolCard Kevser G. Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekip Yöneticisi

Hülya sonuçtan memnun değil

Metropolcard Giftpay Çarşı Kullanım Sorunu

Hülya
25 Şubat 10:57
Ferdi sonuçtan çok memnun

Metropolcard Giftpay Çarşı Sorunu

Ferdi
27 Temmuz 2024 12:57
"Metropolcard yetkilileri benimle iletişime geçerek konuyla ilgilendiler ve çözüm sağladılar. Emeği geçen müşteri temsilcisinden teknik birimine kadar herkese çok teşekkür ederim."
Metropolcard Giftpay Çarşı Sorunu

Metropolcard Cüzdan Bakiyesi Tutarsızlığı Ve Kullanım Sorunu

Salih
01 Mayıs 12:58
Metropolcard Cüzdan Bakiyesi Tutarsızlığı Ve Kullanım Sorunu
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Restopay Bakiyemi Giftpay'e Aktaramıyorum, Alışveriş Yapamıyorum

Şeyma