15 Temmuz 2024 18:07

Merhabalar, Metro Market'e alışveriş için geldik ve hava oldukça sıcak. İçecek olarak soğuk bir su almak istediğimizde kocaman marketin buzdolaplarında yalnızca Coca-Cola marka ürünler, Fanta, Sprite gibi İsrail'e ait boykot ürünleri ve bir de alkol bölümünde buzdolabı ve içerisinde bazı alkol ürünleri var. Yani kısacası yalnızca İsrail'e ait ürünlere mecbur ediliyor insanlar. Eğer derseniz soğuk değil bari sıcak içeyim, paketli olarak almadığınız takdirde o suları tekli olarak alamazsınız, mecburen paketli almanız gerekiyor. Peki öyle yapalım, o halde paketli alalım dediğinizde ise yine Metro Market'in algı oyunlarına kanarak ucuz gördüğünüz markalı suyun yanlış ürün üzerinde etiketlendirildiğini dikkatli olmazsanız kasada fark edebilirsiniz.

16 Temmuz 2024 13:23 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

16 Temmuz 2024 19:39

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz numaradan size birkaç defa ulaşmaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Teşekkürler.

Muratcan sonuçtan çok memnun

Metro Grossmarket Metro Markette 24lü Bira Kolisinden 21 Bira Çıkması

18 Şubat 2024 15:22
"Öncelikle Metro Market Bayrampaşa Tekel müdürü Oğuz Bey başta olmak üzere arayıp ilgilenen tüm Metro market çalışanlarına teşekkür ederim. Şikayeti yazdıktan çok kısa süre sonra ne yazık ki adını unuttuğum bir hanımefendi genel merkezden arayarak sorunumun çözümleneceğini istediğim zaman giderek ürünleri teslim alabileceğimi veya iade edebileceklerini belirtti. Ertesi gün ise Bayrampaşa şubesi tekel müdürü tarafımı arayarak bizzat ilgilenerek ürünlerin teslimatını sağladı. Durumdan bu derece memnun ayrılmayı hele hele 24 saat dolmadan bu sonuca ulaşmayı hiç beklemiyordum. Metro market hakkında güvenim ve inancım daha da artarak katlandı. Sorunla bu derece ilgilenilmesi ve hızlı bir çözüme kavuşturulması gerçekten her yerde olacak bir durum değil. Tekrardan teşekkür eder alışverişlerimde her zaman Metro market'i tercih edeceğimi memnuniyetle belirtirim."

23 Aralık 2023 14:48
Metro Grossmarket Metro Almadığım Ürünü Faturaya Yansıtmış