Emilly sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2024 23:02

Metro Grosmarket Bakırköy Ltd. Şti. Mersin Şubesinden 28.04.2024 tarihinde satın almış olduğum birkaç çeşit peynirden Metronun kendi ürünü olduğunu bildiğim Aro marka dil peyniri, buzdolabında uygun şartlarda saklamama ve henüz 07.06.2024 olan son kullanma tarihi gelmemesine ve paket hiç açılmamasına rağmen küflendi ve bozuldu.

Bu durumu izah etmek ve para iadesi veya ürün değişimi için bugün Metro Market Mersin Şubesine gittim ve onunla birlikte almış olduğum ve son kullanma tarihi Ekim 2024 olan ve hala bozulmamış olan Metrochef dilimli beyaz peyniri de buzluk ve buzlar içerisinde götürdüm. Bana peynirlerin soğuk zincirde olduğu ve sadece 20 dakika iade süresi bulunduğunu söylediler. Peynirin iadesini, ürün değişimini ve para iadesini kabul etmediler. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim.

27 Mayıs 2024 10:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

28 Mayıs 2024 15:08

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 11:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Zincir Sorunu Ve İletişim Eksikliği

20 Şubat 2025 21:42
Soğuk Zincir Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Metro Market'te Tarihi Geçmiş Ürün Krizi

08 Nisan 2025 19:16
Ali sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 01:23
"Gösterilen ilgiye ve çözüm çabasına teşekkür ederim."
Metro Market'te Hayal Kırıklığı: Bozuk Peynir İadesi Reddedildi
Metro Market'te Hayal Kırıklığı: Bozuk Peynir İadesi Reddedildi