Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sipariş Araçta Eksik Donanım Sorunu

Özel Sipariş Araçta Eksik Donanım Sorunu
24 Ekim 2024 13:05

Ben Türkiye Mercedes Samsun Mengen bayisinden 24.04.2024 tarihinde Mercedes E 220 d 4MATIC Exclusive araç satın aldım. Özel sipariş olarak 15.10.2024 tarihinde aracımı teslim aldım fakat ilave donanım olarak satın aldığım 21U kodlu araç kamerası araçta mevcut değildi. Bunu, araç teslim alındıktan sonra plaka tescil işlemi yapıldıktan sonra öğrendim. Bunun neden olmadığını sorduğumda, kısıt geldiğini ve Mercedes tarafından bu özelliğin konulmadığını söylediler. Altı ay beklediysem ve istediğim özellik gelmediyse bunun sebebi nedir? Bu bekleme süresinde araç iki defa zam aldı ve ben fiyatın üstüne ortalama 1 milyon daha fark ödedim. Bu durumun düzeltilmesi için görüştüğümde bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bana sonuç itibarıyla dikiz aynası altına konulan bir araç kamerası bunu bir şekilde halledebileceğini düşünüyorum. Mercedes'in 6 ay bekletip eksik özelliklerle göndermesini kabul etmiyorum. Online satışlardan parça kısıtı varsa, sipariş verirken istediğimiz paket içeriğini kapatabilirsiniz fakat kapatmıyorsanız da araca uygulamak zorundasınız çünkü sonuçta biz hazır araç değil, özel araç alıyoruz. Bu durumu, ücret karşılığında dahi olsa aracıma entegre edilmesini istiyorum. Mercedes gibi bir markaya bu tarz durumu yakıştıramadım. Bu özelliğin araca kullandırılmama sebebi nedir? Kısıt geldiyse tarafıma bilgi verilerek aracınızda bu özellik olmadan Türkiye'ye gelecektir. Bilginiz olsun diye neden benimle iletişime geçilmedi? Neden benim bilgim yok? Ben aracı teslim aldıktan sonra plaka tescil işlemlerini yaptıktan sonra bu durum ortaya çıkıyor. Bu konuyla alakalı en kısa zamanda ivedilikle çözüme kavuşulmasını istiyorum. Gelen aracın iç dikiz aynasında kırık vardı ve bu durumla alakalı en ufak itirazda bulunmadım. Aldığım Samsun Mercedes Mengerler bayi, bu parçanın istendiğini ve parçanın geldiğinde davet edilerek değişeceğini söylediler. Hiçbir şekilde sorun çıkartmadan olabileceğini söyleyip çözülebilecek bir problemin olduğunu düşünüp sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve kabul ettim. Bu durumdan dolayı mağduriyetimin giderilmesini ve bu sistemin aracıma entegre edilmesini ivedilikle istiyorum. İlave olarak aldığım özelliğin örnek resmini aracıma ilave etmedikleri özellikleri görsel olarak da alıntı bir resimle paylaşacağım 0542********61.

25 Ekim 2024 09:00 (Şikayetten 19 saat sonra)

Mercedes-Benz Zam, Geç Gelmesi, Farı Buharlı Sorunlu Ürün

03 Ağustos 2023 16:18
Mercedes-Benz Zam, Geç Gelmesi, Farı Buharlı Sorunlu Ürün
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 09:40
Mercedes-Benz Bozuk Araç Teslimi
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes E180: Sıfır Araçta Büyük Hayal Kırıklığı

09 Aralık 2024 12:27

Mercedes-Benz 2024 E180 Ekran Kapanma Sorunu.

28 Temmuz 2024 11:53
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz CLA 200: Eksik Özellikler Ve Yanıltıcı Satış Deneyimi

05 Ocak 2025 10:57