Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Verdiği Sözü Tutmalı

Mercedes Verdiği Sözü Tutmalı
23 Ağustos 2024 22:29

2024 Nisan ayında Mercedes Otomol Bodrum bayisinden 2020 Mercedes E200D (W213 FL) modeli aracı Mercedes Sertifikalı 2. El olarak satın aldım. Almadan önce satış danışmanına Mercedes Me hizmetlerinin aracım için açılıp açılmayacağını sordum, aracın servise çağırılarak bir adaptör/modül takılacağını ve uygulamanın kullanımıma açılacağını belirtti. Güncel durumda ise, birkaç gün önce Mercedes Me uygulaması sessiz sedasız Apple Store'da yayımlandı, bunun üzerine ben de en son bakımı yaptırdığım yetkili servisi arayarak konuyla ilgili bilgi almak, aracımın ne zaman çağırılacağını öğrenmek istedim. Servis danışmanı bu konuyla ilgili çok yeni eğitim aldıklarını ve sadece araç konfigürasyonunda 382 kod numaralı "Ramses Communication Module (5G)" modülü olan araçlar için hizmetin açılacağını, diğer araçlar için açılmayacağını söyledi. Bu durumda benim aracımda bu modül olmadığı için internet tabanlı hizmetleri kullanamıyor olacağım. Son yıllarda tüm markalarda benzer hizmetler devreye alınırken, Mercedes Türkiye'nin bağlantılı hizmetler için biz müşterilerine vaat edilen şekilde çözüm sunmasını talep ediyorum.

profile profile profile
27 Ağustos 2024 10:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mercedes Me Hizmeti: Verilmeyen Sözler Ve Eksik Bilgilendirme

09 Kasım 2024 08:18

Mercedes-Benz Bayisinde Yaşanan Teslimat Ve Servis Sorunları

21 Ağustos 2025 22:31
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 13:44
Mercedes EQB'de İnternet Ve Uzaktan Kontrol Eksikliği
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 18:21

10 Şubat 2025 15:18