Ender sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Kronik Arızasına Çözüm Bulmuyor

29 Haziran 2024 01:45

B160 model sunroof kronik arızasını bu platformda şikayette bulunmuştum. Yine bu platformda şu yanıtı aldım: 'Değerli müşterimiz, Mercedes-Benz marka aracınızın sürüş ve yolculuk güvenliğini daha da artırmak amacıyla üretici firma Mercedes-Benz AG tarafından yayımlanan bildiriye istinaden sürgülü cam tavanın kontrol edilmesi ve gerek görülmesi halinde önlem olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Bu işlem tamamen ücretsizdir ve yapılabilmesi için en kısa zamanda yetkili servislerimizle iletişime geçmenizi veya aşağıdaki linke tıklayarak servis randevusu oluşturmanızı rica ediyoruz. Link: https://bit.ly/3UBlFBG. Ve görüşleriniz için 444 62 44 numaralı müşteri iletişim hattımızı arayarak bize ulaşabilirsiniz.' Ancak bugüne kadar bir sonuç alınamadığını ve Mercedes Almanya dahil topu dışarı atmaktadır. Bu böyle biline.

18 Temmuz 2024 04:09

Şikayetim çözülmedi. Mercedes yanıt vermiş gibi yapıyor. Ama sorunu çözmüyor. Bu sorunu her platformda yayınlayacağım. Önce servise gelin bu parçayı ücretsiz değiştireceğiz diyor sonra hiçbir sonuç alamıyoruz. Bu platformda değil şu e mail ortamında konuşalım diyor oradan da bir yanıt vermiyor. Şikayet var platformunu her soruna yanıt veren ve çözen bir bir kurum olarak kullanıyor.

02 Temmuz 2024 09:42 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Temmuz 2024 04:07

[email protected] mail adresimizden iletmenizi rica ederiz. İlettim ama bir sonuç yok

01 Ağustos 2024 03:51

Mercedes bu platformda yardımcı oluyormuş gibi yapıyor ama hiçbir şey yapmıyor hatta hiç yanıt vermiyor. Mercedes sevenlere duyurulur

Mercedes Benz İn Bildirim Mesajı

26 Mart 2024 14:20

Mercedes C200 D Cam Tavan Mika Kısım Yıpranması

Hasan
06 Aralık 2023 12:06
Berkant sonuçtan hiç memnun değil

Toros Bile 2016 Model Mercedes Aracımdan Daha Konforlu

Berkant
04 Mart 2024 10:51

Mercedes-Benz Tavan Sarkması C200d 33.000km

Anil
26 Eylül 2023 13:57
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Hilmi
17 Ekim 2023 21:51