Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 01:25

31 Ağustos 2023 tarihinde saat 09:30'da 31 acc 1** plakalı Mercedes Cla 180 marka aracımı yenice Koluman Mercedes bayinize getirdim randevulu olarak. Bana akşama kadar biteceği söylendi. Üst sunroof, sol yan ayna değişecekti. Sağ ayna tutukluk yapıyordu ona bakılacaktı. Gene durum bu idi. Beklerken öğlen vakti öncesi beni kaporta servisinden bayan aradı ve bir şey göstereceklerini söyledi. Gittim sineklik tentesi ayağında kırıklık olduğunu, daha önce arabayı getirdiğimde bunu göremediklerini ve bunun da değişmesi gerektiğini söylediler. Ben de önce getirdiğimde neden bunu söylemediklerini, İskenderun'dan yeniceye 1,5 saatte geldiğimi yani uzaktan geldiğimi, geliş gidişimin kolay olmadığını belirterek haliyle serzenişte bulundum. Üzerine yeni parçayı isteyin o halde öyle takalım sorun olacaksa dedim. Şimdilik yan aynalarla ilgilenmesini ilettim ama ilgili arkadaş takacaklarını yeni parça gelene kadar idareten tenteyi takabileceğini söyleyince kabul ettim takın o halde dedim. Bu arada sineklik tentesi de üretimde olan, halihazırda olmayan bir parça imiş. Bekleriz dedik artık. Akşam 18:30 oldu halen bitmemişti araç. Yanıma selim bey ile diğer usta arkadaş geldi. Aracın güneşlik tentesini ve sinekliği takamadıklarını olmadığını, yeni parça gelince takılacağını iletti bana. Şimdilik geçici olarak üst sunroofu yerine monte ettiklerini iletti. Bir araca girdim ki altında güneşlik yok. İçeri direkt güneş giriyor. Hadi ona da tamam dedik. Herkes gitti bu arada. Aracı çalıştırdık. Otomatik ön far arıza ışığı yandı. Bu neden oldu dedim diğer yanımdaki aracı toplayan ustaya. Biz elektrikçi değiliz ama yine de dilerseniz arızayı silelim aracı yanaştırın dediler. Makine ile silmeye çalıştırlar silinmedi o arıza da. Bu arada, Üst sunroof tak çıkar yaparken, üst kaportayı da çizmişler onu gördüm resimledim. Selim beye de attım WhatsApp'tan. Diğer 2 usta geç vakit olduğu için bizi eve bırakır mısınız dedi tamam dedim beni bekledikleri için. O da yetmemiş gibi usta arızaları silerken başka arızalar da gözüktüğünü ama sildiğini iletti. Araca monte yapılırken hor davranılmış bu arada sağda solda çizikler vardı fotoğrafladım. Özellikle sağ kapıda. Tamam neyse dedik yola çıkalım. Ustalar ile yola çıktık far kontrolleri sonrasında. Yaklaşık 19:30 gibi çıktık bayiden. Giderken üst sunrooftan rüzgar sesi gelmeye başladı. Bir yer tam oturmamış sanırım. Oradan rüzgar da girer su da. Mağduriyetimin çok acilen giderilmesini talep ediyorum.

01 Eylül 2023 05:14

Sunroof da çalışmıyor bu arada soketine çıkarıp verdiler. Böyle bir şey görülmemiş gerçekten. Bu sorunum hızlıca çözülmez ise sizi dava edeceğim. Sağlam verip arızalı aldığım tek servis herhalde. Malıma zarar verdiniz.

01 Eylül 2023 14:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Nefesoğulları Maslak Serviste Bozulan Parça İçin Ücret Talep Ediyor.

21 Kasım 2023 10:46

26 Temmuz 2024 13:53

Mercedes Sancaktepe Koluman Yetersiz Ve Bilgisi Servis -

24 Şubat 2024 12:03
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Servis Süreçlerinde Sorumsuzluk Ve İletişim Eksikliği

25 Ekim 2024 21:42