Mercedes Cla 180 D AMG Gösterge Paneli Sorunu

06 Kasım 2024 11:24

Merhabalar, CLA 180 D AMG 2016 model aracım var. Gösterge paneli ekranı, aracı çalıştırdığımda bazen sorun çıkarmıyor, bazen de bütün ikaz ışıklarını yakıyor. Yetkili servis dahil her yere götürdüm, çözüm bulamadım. Bilgisi olan var mı? Çünkü üreticisi Mercedes bile bilmiyor.

07 Kasım 2024 16:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (8)

Muhammed
Muhammed

Aynı sorun bende de var ve çok can sıkıcı çözüm bulan ************** bu numaraya ulaşabilir mi lütfen

Çözüm bulabildiniz mi

Gazy

Gla 180 d aracımda 2 senedir devam eden problem sonunda çözüldü. Ben çok uğraştım siz uğraşmayın. Problem energy distrubutor denen güç dağıtıcı sokette. Ürün kodu a0009820012.

Huseyin
Huseyin

Merhaba maalesef çözüm bulamadım Türkiye'den taşınırken o vaziyette sattım fakat size bir yer önere bilirim nereden yazıyorsunuz bilmiyorum ama İzmit'te ecucenter öneririm çok iyi olduğunu duymuştum gitmedim sattığım için işinde çok iyiyiş

Reis

Çözüme ulaştınız mı sorunu nasıl çözdünüz

Reis

Merhaba çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu bende yaşıyorum

Gazy

Aynı sorun bizim aracimizdada var 2016 gla 180d AMG Ekranda ışıklar birden yanıyor sönüyor sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Mercedes-Benz 2024 E180 Ekran Kapanma Sorunu.

28 Temmuz 2024 11:53
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 14:24
Mercedes PRE-SAFE Kronik Sorun!
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Yetkili Servis

Gülistan