Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 12:19

2019 model Mercedes'imin yıllık bakım zamanının geldiğini bildiren Mercedes'in web sayfasından yetkili servis A**** G***** (Şaşmaz) servisinden randevu aldım. Randevuya aracımı teslim ederken 1 yıldır garajda yattığını, elektrikli başka bir aracımın olması nedeniyle kullanım yapmadığımı, bu nedenle zaruri yapılması gerekenlerin dışına çıkılmamasını talep etmeme rağmen servis yetkilisi H****, yağ, yağ filtresi ve şanzıman yağı değişmeli dedikten sonra ortalama fiyatı bildirmeden arada arayarak saçma sapan taleplerle fiyatı nasıl 50 bine çıkartırım gayesiyle taleplerde bulunmaya başlamış. Önce avantajlı bakım paketinin faydalarını anlatarak fiyata gelince 39 bin gibi saçma sapan bir rakamın doğalmış gibi tarafıma bildirmesini uyarmama rağmen, devamında kaput altının pis olduğunu, motorun yıkanmasını talep etmesine izin vermedikten sonra fren balatalarının aşındığını, değiştirilmesi talebini de kabul etmedim. Akabinde araç tesliminde 21 bin liraya yakın bir tutarı görünce bu tutarın çok olduğunu, faturada anlamsız ifadeler ile en az 8-10 bin TL bir rakamın da fazladan yazılmış olduğunu gördüm. Araç tesliminden sonra araç ile giderken refüj sulamasına denk geldiğimde sileceği çalıştırdım, soldaki silecek lastiğinin servisin araç yıkamasında çıkması nedeniyle demir kısmın cama zarar vermesine de engel olamadım. Kendimi kötü hissettiren H****'ın ve A**** G***** servisinin uygulamasının art niyetli tutumuna tepki olarak Mercedes'e başvurdum, hemen kayıt oluşturdular. Peki ne mi oldu? A**** G***** servisinden yetkili aradı, bir çay içmeye çağırarak durumun normal olduğunu, ürünlerin ithal olduğunu anlattı. Ancak daha önce Mengerler'de de benzer bu durumu yaşadığımı ve bu yüzden o servisi bıraktığımı ifade ettim. Sonradan anladım ki H**** da Mengerler'den bu servise geçmiş. Nezdinizde anlatımda geçen marka ve markadan art niyetli bir şekilde nemalanan A**** G***** servisini kınıyorum.

23 Temmuz 2024 15:32 (Şikayetten 3 saat sonra)
Ufuk
Ufuk
23 Temmuz 2024 15:38

Zaten müracaat edilmişti ama sonuca gidilmediği için şikayet edilmiştir

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Nefesoğulları Maslak Serviste Bozulan Parça İçin Ücret Talep Ediyor.

21 Kasım 2023 10:46

Mercedes Benz Servis Ve C200 4Matic Sıkıntıları

23 Ağustos 2023 11:03
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Cla 200 Garanti Karşılamıyor

23 Ağustos 2023 21:47
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz C200 Servis Bakımından 151 Km Sonra Motor Mekanik Hasarı!

27 Ağustos 2023 19:26
Melek sonuçtan hiç memnun değil

4 Yaşında Mercedes Conta Yaktı

19 Ağustos 2024 21:08