Melek sonuçtan hiç memnun değil

4 Yaşında Mercedes Conta Yaktı

19 Ağustos 2024 21:08

2019 model A200 Sedan araç sahibiyim, aynı zamanda 10 yıldır Mercedes kullanıcısıyım. Araç şu an 101.000 km'de. Aldığım andan itibaren 30 bine kadar tüm bakımlarını Hasmer Oto'da yaptırdım. TEM otoyolunda trafiğin kalabalık olduğu bir saatte işe giderken gösterge panelinde sarı renkli 'motora su ilave edin' ikaz ışığı yandı. Ben de hemen sağa çekip Mercedes yol yardımını aradım. Bana 'arabana su ilave et, ışık sönerse yola devam edebilirsin' dediler. Talimatı uygulayarak su ilave ettim ve ışık söndü. 5-10 km ilerledikten sonra tekrar uyarı verdi ve aracımı sağa çektim. Sarı ikaz ışığı kırmızıya döndü ve araç kendiliğinden stop etti. Tekrar Mercedes yol yardımını aradım, gelip aracımı çekici ile birlikte Mengerler servisine götürdüler. Servis bana arızanın motora zarar verdiğini ve motorun değişmesi gerektiğini söylediler. Benim de aracımın garanti süresinin devam ettiği ve bütün bakımlarının tamamını Has Oto Mercedes servisinde yaptırdığım için Mercedes garantiden karşılar dediler. 10-15 gün Mercedes'le görüşmeler sonucunda Mercedes'in bunu karşılamayacağını beyan ettiler. Şu an motorun değişim fiyatına 500.000 TL civarında maliyet çıkarıyorlar. Benim bunu karşılamam mümkün değil. Garanti sürem bitmediği, üstelik benim bir hatam olmadığı halde Mercedes beni mağdur ediyor. Mağduriyetimin giderilmesini Mercedes’ten bekliyorum. Ayrıca burada aracımın bütün bakımlarını istisnasız Mercedes servisinde yaptırmanın ve garantimin olmasının hiçbir işe yaramadığını görüyorum.

20 Ağustos 2024 09:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Cla 200 Garanti Karşılamıyor

Ahmet
23 Ağustos 2023 21:47

Sergen
26 Temmuz 2024 13:53

Haşim
23 Ocak 18:06
Sıfır Kilometre Mercedes C200 AMG İle Bitmeyen Sorunlar
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz C200 Servis Bakımından 151 Km Sonra Motor Mekanik Hasarı!

Bilal
27 Ağustos 2023 19:26
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes 200C 4-matic AMG Arızası

Eda