Tc Serdar sonuçtan memnun değil

Mercedes-Benz Türk Servis Umursamazlığı

30 Eylül 2024 16:43

2024 model C200 AMG satın aldım sıfır olarak, aracın sağ ön tarafından çok ince bir ses geliyor diye Florya Gülsoy Otomotive götürdüm. İlk önce sesi duymadılar bile, sonra beraber test sürüşüne çıktık. Neyse, duydular ve bunu başka 2-3 araçta daha yaşadıklarını, Almanya Merkeze bildirdiklerini ve bunun aracın normal sesi olduğunu bildirip beni gönderdiler.

Daha sonra Mercedes Merkeze bildirdim bu durumu, onlar da Gülsoy'a bildirdiler ve benden video istediler. Bu sesin videoda çıkmayacağını bildirdim, sonrasında kimse ilgilenmedi. Tekrar Merkeze bildirdim, onlar da tekrardan Gülsoy'a ilettiler durumu, ki ben Merkezde araç ile ilgilenilmesini, hatayı bulmayan ve ilgilenmeyen bir servise götürmeyeceğim bildirmeme rağmen, yine Gülsoy aradı, yine olduğumuz yerde duruyoruz, ne Merkez ne de Gülsoy kimse ilgilenmiyor. Arkadaşımın aynı aracında böyle bir ses yok, sadece müşterileri ile ilgisizlik yüzünden belki çok basit bir sorunu şu an büyütüyoruz.

Premium araç satıyoruz diyen ama sonrasında hiçbir hak eden servis vermeyen Mercedes Türk için utanılacak bir durum olarak tanımlıyorum bu olayı ve şikayet ediyorum.

02 Ekim 2024 07:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ekim 2024 10:18

Bakin yine aynı umursamazlığı yapıyorsunuz, ben size ulaştım ama siz çare olamadınız ve halen yine size ulaşmamı istiyorsunuz, ulaştım da çözüm mü ürettiniz? Premium araç satan bu büyük markanın Premium müşteri hizmetleri olması lazım, bu sabah telefon açmanızı ve ilgilenmenizi beklerken halen bizi arayın diyorsunuz. Bu mu hizmet kaliteniz? Araç plakam 34 blok 712

02 Ekim 2024 10:19

34 blok 712

02 Ekim 2024 10:19

34 b l k 712

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes'ten Aldığım Sıfır Aracın Motoru Ayıplı Çıktı ‼️‼️‼️

Onur