Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Araç Servis Süresi

21 Eylül 2023 13:41

04.09.2023 tarihinde kaza yapan aracımı Mercedes yetkili servisine bıraktım. Bugün 17 gün oldu aracıma herhangi bir işlem yapılmadı. Nedeni ise parça tedariğinde dolayı Almanya'dan parça beklediklerini yaklaşık 2 ay kadar sürebileceğini söylediler. Buraya kadar sorun yok fakat benim firma kaynaklı mağduriyetim olduğu için bana ikame araç vermeleri gerekirken tam 1 haftadır kısır döngü gibi genel merkez bayiye bayi genel merkeze yönlendiriyor. Koskoca Mercedes firmasında ikame araç olmadığını söyleyerek benim mağduriyetimi çözmüyorlar. Bu konuda firmanın bu umursamazlığını bildirmek istiyorum

22 Eylül 2023 13:15 (Şikayetten 23 saat sonra)
Murat
Murat
22 Eylül 2023 13:19

Oralardan size ulaşım sağlamaya çalıştım fakat hiçbir sonuç alamadım yılların koskoca Mercedes markasına yakışmayacak bir müşteri hizmet ağınız var.

Merhabalar; bende 10 gün önce aracımla kaza yaptım ve araç serviste, parça beklediği ve parçanın üretilmesi gerektiği bu nedenle aracın bir aydan fazla serviste kalacağı belirtildi. Aynı şekilde bende ikame araç talep ettim ancak firma maalesef talebime olumlu dönüş yapmıyor. Volkswagen BMW Audi anında araç temin ederken, Mercedes'in bu tavrı yüzünden maalesef bu aracı satacağım, yazık

Ff Tt sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 12:56

Mercedes Sahibi Olmak Pişmanlıkmış!

22 Ağustos 2024 20:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 19:15