Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Matmazel Home Garanti Ve İade Sorunu

Matmazel Home Garanti Ve İade Sorunu
29 Ocak 2024 17:15

Okul sezonunda aldığım canta garantiye verdim 1 ay aşkın bekledim bugün bugün arandım. Yetkili çantanın garantide yapılamadığını. Değişim ya da iadesinin yapılacağını söylendi. Gittiğimde. Değiştirilecek çantanın olmadığını. Para iadesinin de yapılamayacaklarını belirttiler. Konya Kule AVM. E*** Hanım. Yasal. Para iadesini istedim. Veremeyeceklerini söylediler birebir tedarik edin dedim onu da kabul etmediler tamire giderken verdiğim evrakı istedim vermediler yerine gider makbuzu verdiler diğerini atik dediler yırtarak tabii ki de mağduriyetimin giderilmesini yasal hakim olan paranın tarafıma iadesini istiyorum ürün hakim olan 20 gün içindede gelmedi

Orhan
Orhan
29 Ocak 2024 18:07

Mağaza müdürü tarafından şikayet ettiğiniz yere tekrar şikayet edebilirsiniz oradan yazabilirsiniz dendi şikayet etim için tamire gönderdim belgeyi vermeyi reddettiler görevli bilgi fiyat farkını bana ibraz etmeden gider pusulası kesmiş kurumunuzda böyle kişilerin çalışması markanıza zarar veriyor yasal hakim olan ürünün birebir ya da parasının iadesini tarafıma arz ediyorum

30 Ocak 2024 09:31 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba Matmazel Çanta ve Matmazel Home tamamen farklı firmalardır. Şikayetiniz firmamıza yapılmış, umarım doğru yere ulaşır ve sorununuz hızlıca giderilir.

Taşar sonuçtan hiç memnun değil

İstoçAVM1 Ürün İadesi Kabul Etmiyor

09 Mart 2024 17:59

Saygısız Mağaza Çalışanı İle Kötü Alışveriş Deneyimi

Hümeyra
21 Nisan 2025 00:33
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
17 Ekim 2024 15:42
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
08 Ağustos 2023 18:32
Vivense Ve Satış, Müşteri Hizmetleri Ürün, İade Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Woodwork Company Müşteri Mağduriyeti

06 Kasım 2023 08:57