Mahsum sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Kullanımı Sonrası Cezam Ödenmiyor

14 Kasım 2024 15:22

Martı tag kullanarak yolcu aldım ve aracımı bağlattım. Aylardır cezam ödenmiyor ve geri dönüş yapılmıyor. Uygulamaya başlarken her şey iyi hoş, söz konusu tag şoförleri olunca kimse umursamıyor. Bana geri dönüş sağlar mısınız lütfen? Kullandığıma da sizinle irtibata geçtiğimde pişman ettiniz beni.

25 Aralık 2024 17:08

Tag yasal değildir kullanmayın kullandırmayın siz ceza yiyene kadar dostlarısınız ceza yedikten sonra onlar için hiçbir şey ifade etmiyorsunuz tamamen insanları kandırma kullanma üzerine açılmış bir uygulama yediğim cezayı ödemediler nurdan yazdıklarımızda siz silin yardımcı olacağız deyip sildirdiler sonuç yine hüsran 32.100 olan cezam bunlar yüzünden 42.300 e kadar geldi yatıracağız vs hukuk bürosu falan hikaye oyalayıp sonunda yalnız bırakıyorlar

04 Aralık 2024 13:14

Merhaba arkadaşlar tag sürücüsü olarak yolcu aldım ve çevirmeye 50 metre kala arayıp bilgi verdiler ihmal ettiler aracım bağlandıktan sonra tag a ulaşmak imkansızlaştı 3 aydır aracımın cezası ile ilgili bilgi verilmiyor hukuk bürosu sözde tabi hiçbir ulaşalım yok kimse görmemiş duymamış çalışanları en son buraya yazdığım şikayeti kaldırmam için benimle iletişime geçildi tabi yine sözde halledeceklermiş oda olmadı demem o ki bunlarla yola çıkmayın hepsi birer senaryo hepinizi kullanıp atarlar cezayı yiyen oyundan çıkar bilginiz olsun binmeyin bindirmeyin aracınıza

15 Kasım 2024 13:09

Teşekkür ediyorum çözüleceği söylenei

15 Kasım 2024 13:10 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Serra sonuçtan çok memnun

Serra
02 Ağustos 2024 23:09
Modger sonuçtan hiç memnun değil

Modger
06 Ocak 2025 11:25
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
05 Ekim 2024 21:00