Martı Tag Konumu Farklı Gösteriyor

Martı Tag Konumu Farklı Gösteriyor
5 Ocak 2024 15:022.690

Martı Tag uygulaması kullandım bugün Ömerli Yeşilbayır durağından bindim Beylikdüzü son durak diye işaretledim ama şoför konumu çok başka bir yeri gösteriyordu Büyükçekmece Güzelce'yi gösteriyordu Büyükçekmece'den dönecek sandım devam edince baktım Güzelce'ye atmış konum sistemlerinde bir hata var ve bunu kabul etmiyorlar bende fazla para aldılar müşteri hizmetleri ile konuştum bizim yapacağımız bir şey yok denildi suçu bana atıyorlar yanlış seçmişsiniz diyor inatla ama bende şikayet edeceğim bundan.

10 Mart 2024 09:19 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

10 Mart 2024 12:12

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

10 Mart 2024 13:05

10 Mart 2024 14:38

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Ersin
31 Ağustos 2024 13:29

Aradılar ama benden alınan fazla para için bir şey yapamayız denildi ve uygulamadan erşimimide engellediler şikayet ettim diye ne güzel bir çözüm buluyorsunuz anladım ki olası bir aksilikle muhatap olacak kimse yok onun için etrafımda olanlara martı tag kulmasınıda engelliyorum olursa korsa taşımacılık diye şikayet edeceğim

Ersin
31 Ağustos 2024 13:30

Tek söyledikleri sadece şikayetinizi kaldırın demek aksine daha çok yerlere yazacağım herkes gerçeği görsün

31 Ağustos 2024 13:13

Martı Tag uygulamasından araç çağırdığımda yakın mesafe bir yere gideceğim zaman hemen işlem yapıp araç çağırabiliyorum fakat İzmir de yaşıyorum olduğum konumdan Adnan Menderes havalimanını seçtiğimde talep şu anda çok yüksek ekranda gördüğün araçlar başka martı serverle ile eşleşmiş hatasını alıyorum fakat dediğim gibi yakın bir konumu seçtiğimde ne hikmetse biranda boş gözüküyor bu araçlar 🤷

Yanlış Adreste İndirilip Mağdur Edildim, Ücret İadesi Talep Ediyorum

12 Temmuz 2025 17:491.564

İki gün önce Martı Tag uygulamasından Sultangazi'den Güneşli'ye giderken yanlış adreste indirildim. Sürücü beni yarım sa...

1 Yorum

Tümünü Gör
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih