Gülfizar
25 Mayıs 2023 15:14

Trendyol üzerinden Mango firmasından alışveriş yaptım, üç siparişimde toplam 7 adet ürünün para iadesi gerçekleşmedi. Trendyol'u aradığımda iadelerin Mango'nun kendi deposuna gittiğini ve ürünlerin paketten çıkmadığı gerekçesiyle iade reddedildiğini beyan ettiler. Bunun dışında hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, ben de Mango müşteri hizmetlerini aradım. İlk aradığımda ürünlerden biri hemen iade edildi ama diğer 6 ürün iade edilmiyor.

Salı günü IKEA der blazer ceketi bir kutuya koyup gönderdim. Dün tak diye ürünler çıkmadı, iade reddedildi bildirimi geldi. Bu nasıl mümkün olabilir? Mesela ben boş paketi nasıl kargoya verebilirim? Tam dört kere aradım, depoya mail atıyoruz vs. Dediler. En son bugün Nihal isimli bir hanımefendiyle muhatap oldum. Kendisi 'Trendyol siparişlerini görüntüleyemiyoruz' diyerek suratıma telefonu kapattı (ki daha önce üç müşteri temsilcisi gayet görüntüleyip bilgilendirme yapmıştı). 6 ürün toplam 7000 lira iademin derhal gerçekleştirilmesini istiyorum. Markaya bu tavrı hiç yakıştıramadım, yarın da Tüketici Hakları'na başvuracağım.

Sena
11 Temmuz 2023 12:20
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
28 Ekim 2024 11:24

Betül
05 Ekim 2023 19:16

08 Haziran 2023 13:20
Resmiye sonuçtan hiç memnun değil

Resmiye
04 Aralık 2023 16:20