Merve sonuçtan hiç memnun değil

Mango Bot İncelemesi

Merve
15 Mart 2024 11:50

19/11/2023 tarihinde aldığım botu iki ay kullanmadan 19 Şubat'ta bizzat mağazaya yazarak fotoğraflarını gönderdim ve inceleme sağlayacaklarını belirttiler. Dönüşte ürünün kullanıcı hatası olduğunu ve kendilerinin herhangi bir yardımda bulunamayacaklarını dile getirdiler. Nasıl olur da böyle bir markanın botları bir ay kullanımdan sonra arka kısımları bottan ayrılır, anlayamıyorum. Markanıza ve verdiğiniz cevaba yakıştıramadım. Eğer herhangi bir dönüş alamazsam, bu sefer sizleri Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Yani, botu daha iki ay kullanmadan yanlardan ve arka taraftan nasıl ayırmış olabilirim ki? Her gün aynı botu giymiyorum. Anlayamadığınız nokta ise, ürünü kullanıcı hatası olarak değerlendirip, hiçbir müdahalede bulunmamanız. Siz bu ürünü bu şekilde göndermiş olamazsınız, değil mi? Öncelikle bir kullanımı olur. Sonra ürün hakkında yorumlarımız olur ve siz eğer iyi bir üretici olsaydınız, bu konuda bana yardımcı olurdunuz. Ürünün kalitesiz olması ya da bu markayla ilk kez karşılaştığım bir sorun, malzemede eksiklik yapmanız benim suçum değil. Ürün sizden kaynaklı kusurlu.
Eğer herhangi bir dönüş alamazsam, artık şikayetimi Tüketici Hakları'na bildireceğim. Ürünlerinizi kullanan kişilerin yorumları dikkate alınmıyor gibi görünüyor. Umarım bu sefer dikkate alırsınız. Saygılarımla, yardımcı olmanızı umuyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Mango'dan Aldığım Botlar İlk Giyimde Hasar Gördü!

Merve
11 Ocak 2025 09:24
Mango'dan Aldığım Botlar İlk Giyimde Hasar Gördü!

Hümeyra
11 Şubat 2025 04:53
Gülüzar sonuçtan hiç memnun değil

Mango Boya Verme Sorunu

Gülüzar
30 Nisan 2024 23:52
Mango Boya Verme Sorunu
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
11 Aralık 2024 20:17
Stok Sorunu Ve İptal Edilen Sipariş Hayal Kırıklığı
Stok Sorunu Ve İptal Edilen Sipariş Hayal Kırıklığı
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Ülkü
08 Şubat 2024 19:49