Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Mamajoo Biberon Kullanımı Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Mart 2024 13:21

29 Mart 2024 15:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Mamajoo ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Mamajoo Satış ve Müşteri Destek

30 Mart 2024 05:00

Dalgamı geçiyorsunuz! Şu an vermiş olduğunuz numaradan iletişime geçtim zaten alaycı ve geç cevap vermiş olduğunuz numarayı çözüm yolu olarak tekrar önüme sunamazsınız.

21 Haziran 2024 13:14

Mamajoo biberonu tavsiye üzerine iki adet satın aldım ancak hiç memnun kalmadım. Biberonla bebeğime süt verirken kapı gıcırtısı gibi bir ses çıkıyor. Ayrıca, emzik ucunun sürekli içe kaçması ve bebeğimin düzgün bir şekilde süt çekememesi sorunlarıyla karşılaştım. WhatsApp üzerinden müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim ve durumu videolarla anlattım. Ancak, aldığım cevap alaycı bir üsluptaydı: 'Emzik düzgün oturmamış, kapağı sıkı kapatmamışsınız.' Eğer bu işlemleri sıkı yapmasam süt zaten akar. Ürüne ödediğim para ve çocuk ürünlerinin pahalılığı göz önüne alındığında, müşteri hizmetlerinin tavrı kabul edilemez. Üründen hiç memnun kalmadım ve şikayetçiyim. Sorun için hiçbir dönüş yapılmadı ve ilgilenilmedi

Mamajoo Sterilizatör Ürün Bozuldu

Deniz
12 Ağustos 2024 14:53
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
13 Kasım 2024 01:27
Mamajoo Biberon Emziği Sorunu: Çözüm Bekliyoruz
Mamajoo Biberon Emziği Sorunu: Çözüm Bekliyoruz
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Mamajoo Biberon Kalitesizliği Akıtma Yapıyor

06 Eylül 2024 10:40
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Mamajoo Biberonlarda Kalite Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

16 Nisan 2025 01:27