Seval sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2023 15:19

2241649372515533 sipariş numaralı üründe bulunan masa örtüsünü iki kez kullandım. Açıklamalarda belirtildiği şekilde 30derecede yıkadım. Fakat üzerine dökülen lekeler çıkmadı. Tekrar yıkadım ama yine çıkmadı. Masa örtüsü lekeli kaldı. Bu şekilde kullanım yapamıyorum. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz diye Madame Coco firma yetkililerine sordum. Fakat masa örtüsünün kullanımının kullanıcı hatası olduğunu, masa örtüsünün leke tutmaz kumaş olmadığını ve dolayısıyla da değişim veya iade almayacaklarını belirttiler.

Yemek masası örtüsü nasıl olur da leke tutmaz olmaz, bu nasıl bir müşteri memnuniyeti, ben şimdi Madame Coco dan bir daha nasıl alışveriş yapayım veya çevremdekilere öneride bulunayım? Ben bu masa örtüsü bedava almadım 350 TL para verdim ve ben parayı kolay kazanmıyorum kolay da kaybetmek istemiyorum. İvedilikle ürün ve ücret iadesi talep ediyorum.

16 Mayıs 2023 17:53 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Mayıs 2023 17:23
Seval
Seval
25 Mayıs 2023 10:54

Bir daha asla alışveriş yapmayacağım ve kimseye de önermeyeceğim bir marka. Müşteri memnuniyeti asla ve asla yok. Ürünü sat gerisini boş ver modundalar. Aldığım ürün leke tutmaz kumaş değilmiş eee ne yapacağım ben bu ürünü lekeli lekeli? Ödediğim paranın bir kuruşunu bile helal etmiyorum.

08 Ocak 2025 15:00

18 Mayıs 2023 12:46
Buşra sonuçtan çok memnun

Yatak Örtüsü Dökülüyor, Değişim Talebim Reddedildi

17 Temmuz 2025 23:24
"Malatya AVM City Madame Coco basta İrem Hanim olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkürler çok ilgilendiler bir yanlış anlaşılma yüzünden firmayla ilgili olumsuz şeyler söyledim aslı hiç öyle değilmiş meğer ürünümü sorunsuz değişim yaptılar iyi çalışmalar dilerim"

Şükran
19 Temmuz 2024 21:46
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:21