Madame Coco. Hatalı Ürün. Üründen Şikayetçiyim

09 Aralık 2023 22:56

Madame Coco'dan 6 ay önce nevresim takımı satın aldım. Aldığım ürün hatalı çıktı. Ürünü mağazaya götürdüm ve fabrika tarafından ürün iadesi veya değişimi yapılacağı belirtildi. Ancak mağaza yetkilileri, o günkü fiyata göre ürünün şu an daha pahalı olduğunu söyleyerek değişim yapamayacaklarını ifade ettiler. Enflasyonun yüksek olduğu ülkemizde, aynı ürünü şimdi almak için daha fazla para ödemem gerekiyor ve ben yalnızca ürünün yarısını alabiliyorum. Yaşanan durum nedeniyle mağdur oldum. Siz de benzer mağduriyetler yaşamayın.

09 Aralık 2023 22:39

Nevresim takımı aldım. 6 ay önce ilk kullanımda hatalı çıktı değişim için götürdüğümde ürünü inceleyeceğini söylediler ürün incelendi ancak tarafıma değişim olmayacağını sadece o günkü tl olarak paranın iade olacağını söylediler. Yani benim aldığım ürünün şu an yarı parasını tarafıma iade ediyorlar ve beni mağdur ettiler siz mağdur olmayın

11 Aralık 2023 13:00 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Aralık 2023 17:42

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Ömer
Ömer
29 Aralık 2023 23:39

Teşekkür ederim

17 Mart 2024 15:55
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 16:23
Kübra sonucu yetersiz buldu

26 Ekim 2023 18:14

Madame Coco'dan Alınan Nevresim Takımı Renk Attı Ve İade Süreci Mağduriyeti

01 Ocak 2025 17:49
Leyla sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2024 09:50
"Bartın Madame Coco'dan almış olduğum nevresim takımları için şikayetime dikkate alıp geri dönüş yaptılar çok ilgilendiler çok teşekkür ederim Madame Coco'ya"