Elif sonuçtan hiç memnun değil

MACfit (İstanbul Anadolu) Macfit Gitmediğim Ayın Ücretini Almaya Çalışıyor

MACfit (İstanbul Anadolu) Macfit Gitmediğim Ayın Ücretini Almaya Çalışıyor
24 Kasım 2023 14:36

1 senelik taahhüt ile başladığım Brandium Mac salonunu 2 ay sonrasında hem hijyenik sebeplerden hem de spor salonundaki yoğunluktan bırakmak istedim. Mac havlularından mantar kaptım. Ayrıca salonda akşamları kullanabileceğiniz boş koşu bandı bulamıyorsunuz. Circle alanında bir alet için 10 dakika ayakta sıra bekliyorsunuz. Bırakmak için haklı sebeplerim vardı. Üyelik sonlandırma talebini online olarak girdiğimde benden salona gitmediğim bir sonraki ayın ve ek olarak cayma bedelini almaya kalktılar. Talebi oluşturduğum andan itibaren salona gitmedim, haksız kazanç sağlamaya çalışıyorlar. Almadığım hizmetin parasını istemeleri kadar itici bir şey yok. Cayma bedeli isteseler zaten vereceğim fakat gitmediğim ayın ücretini tahsil etmeye çalışmaları başka bir şey... Türk Kanununa göre de 1 sene ve üzeri taahhüt ile yapılan sözleşmelerde tüketici herhangi bir gerekçe belirtmeden ve cayma bedeli ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. Öncesinde oluşturduğum üyelik feshi talebime rağmen gitmediğim ayın ücretini kesmeye çalışmaları firmanın vizyonunu gözümde yerle bir etti.

24 Kasım 2023 15:05 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Saygılarımızla MACFit

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 23:11
MACfit (İstanbul Anadolu) Kullansan Da Kullanmasanda Para Ödenecek! Yok Böyle Bir Şey.
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 17:37
MACfit (İstanbul Anadolu) Macfit Üye İptal