Ersoy sonuçtan hiç memnun değil

Mac Cosmetics Capacity Mac Saygısızlık Ve Ürün Değişim

10 Aralık 2023 10:25

08.12.2023 tarihinde Bakırköy Capacity AVM içindeki Mac mağazasından birkaç parça ürün seçtim. Deneme ürünlerinden beğendiğim bir ürün yerine mağaza çalışanınızın yanlışlıkla farklı bir ton koyduğunu fark ettim, hatta iki üründen biri çok önemli olmasa da ikisini de yanlış koymuşlar. Ertesi gün mağazaya giderek durumu izah ettiğimde, oldukça olumsuz ve kabul edilemez bir tutumla karşılaştım. Kameralara bakıldığında, çalışanlar sadece ürünü palete yerleştirirken kırık olup olmadığını kontrol ettiklerini, diğer ürünlere bakmadıklarını ifade ettiler. Ürünün kutusunu açmadım çünkü yanlışlık üstünden bile belli oluyordu. Mağaza personeli ve kendini müdür olarak tanıtan kişi de hatalarını kabul etmeyip benimle olumsuz bir şekilde iletişim kurdu. Kamera kayıtlarını görmek istediğimde ise bu talebim reddedildi. Eğer tarafınızdan herhangi bir yaptırım uygulanmazsa, Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı ve avukatım aracılığıyla hem çalışanlarınız hem de markanız hakkında şikayetçi olacağımı bildiririm.

Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Mac Cosmetics Puan Aktarımı Ve Personel Şikayeti

12 Mart 2024 17:56
Mac Cosmetics Puan Aktarımı Ve Personel Şikayeti
Ayfer sonucu yetersiz buldu

24 Ekim 2024 13:06
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Mac Cosmetics Mağazada İlgisiz Ve Ön Yargılı Yaklaşım Nedeniyle Kendimi Değerli Hissetmedim

02 Aralık 2025 15:40
Nejla sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 10:38
Mac Cosmetics Servis Hatası Olan Ürünün Değişimini Yapmıyorlar.
Mac Cosmetics Servis Hatası Olan Ürünün Değişimini Yapmıyorlar.
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:33