Sıla sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:33

2 Ağustos tarihinde Mac mağazasına gidip denediğim ve aldığım concealer eve gelip paketini açtıktan sonra farklı tonu olduğunu fark ettim. Aynı mağazaya gidip elimdeki ürünü gösterip denediğim ve bana verilen ürünün aynı olmadığını tekrar yüzümde deneyip bakmalarını istedim. Ürünün rengimle alakası olmayıp çalışanın belki yanlışlıkla verdiğini, iade değil değişimi istediğimi söyledim. Değişim yapmadıklarını belirtip bir de üstüne bu ürünü zaten bir açık ton ile birlikte (bir ürün kullanmak varken iki ürün kullanmam önerilip) kullanmalısınız gibi saçma bir öneri alıp mağduriyetimi gidermek adına bir kutunun içine açık tonunu sıkıp bunu da verelim, ikisini bir kullanın yanıtını aldım. Ton numaralarının adını bilecek olsam mağazaya gidip denemem, aldığım ürünün benimle alakası olmadığını anlamamak için kör olmak gerekir. Bilindik marka diye gittiğimiz yerin müşterinin mağduriyetini gidermeye yönelik bir seçeneğinin bile olmadığını anlamış olduk. Birçok ürününü merak etmiştim, iyi ki de almamışım, bir sorun olsa demek ki hiç faydaları yok.

Hüdanur sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 14:01

01 Aralık 2023 02:41
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 17:10
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Tonu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

18 Eylül 2025 11:29