Sena sonuçtan hiç memnun değil

Mac Cosmetics Akbatı Mac Memnuniyetsizlik!

10 Haziran 2024 11:56

09.06.2024 tarihinde Akbatı Mac mağazanıza nişan makyajımı danışmak ve ürün araştırması yapmak amacıyla geldim. Ancak maalesef yaşadığım deneyim oldukça rahatsız ediciydi. Ürün araştırma istediğimi tamamen ortadan kaldırdı.
Mağazanızın sorumlusu tarafından sunulan hizmetten oldukça memnunsuz kaldım. Kirpik konusunda danışmak istediğimde, küçümseyici ve aşağılayıcı bir tavır sergilendi. "Tekli kirpik mi kaldı, 40-50 yaş işi basit" gibi ifadelerle beni ciddiye almayan bir yaklaşım beni hayal kırıklığına uğrattı. Dahası ücretsiz trend makyaj uygulama sürecinde rahatsız edici bir şekilde tam arkadan izledi. Bu durum beni rahatsız etti ve mağazadan memnuniyetsiz ayrılmama neden oldu.
Ayrıca, kendi deneyimimin dışında, mağazada bulunan diğer müşterilerin de benzer memnuniyetsizlikler yüz ifadelerinden yaşadıklarına şahit oldum. Bu durum, mağazanızın genel müşteri hizmetlerinin ve memnuniyetinin sorgulanmasına neden olabilir. Yapılan bu saygısızca tavırları hak etmiyorum ve kabul etmiyorum.
Bu tür bir hizmet anlayışıyla mağazanızın itibarı ve müşteri sadakati zarar görebilir. Bu nedenle, bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulmasını rica ediyorum.

Saygılarımla,

Yelda sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 23:39
Ayfer sonucu yetersiz buldu

24 Ekim 2024 13:06
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Tonu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

18 Eylül 2025 11:29

Mağaza Çalışanının İlgisiz Ve Rahatsız Edici Davranışı Nedeniyle Olumsuz Deneyim

05 Kasım 2025 13:14
magaza-calisaninin-ilgisiz-ve-rahatsiz-edici-davranisi-nedeniyle-olumsuz-deneyim-1.jpg
Buse sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 21:03