Luta Design Müşteriye Yalan Söyleme Ve Üste Çıkma Çabası

Luta Design Müşteriye Yalan Söyleme Ve Üste Çıkma Çabası
11 Eylül 2023 14:33

24 temmuzda luta Design Instagram üzerinden kolye siparişi verdim. Kolye zincirinin normalden uzun olmasını belirtip iletişime geçtiğim hanımefendinin yönlendirmesiyle siparişimi oluşturdum ve ödemesini yaptım. 4 ağustosta ancak elime ulaştı kolye. 11 gün sonra. Bu sure zarfında da yaklaşık 2 3 defa mesaj atarak kargo durumunu öğrenmek istedim. Sürekli kontrol edileceğini söyleyip ben yazmadığım surece geri dönüş yapmadılar. Kolye elime ulaştıktan sonra zincirinin normal kolye boyutunda olduğunu görüp değişim yapmak istediğimi söyledim. Değişime gerek olmadığını bana bir adet uzun zincir yollayabileceklerini söylediler. Hala uzun zinciri bekliyorum 1 buçuk aydır gönderilecek. Üstüne üstlük kolye kararma yaptı 2-3 defa kullanım sonrası. Ben bunları yazdığımda bana verilen cevabi size aynen iletmek isterim. "Zincir gönderimi ben sağladım ki bu zaten benim sipariş için değil size ekstradan gönderdiğim bir ürün normalde ücretle gönderim yaptığımız bir şey ki ben siz kendiniz ölcüde yanıldınız diye kendim gönderim yapacağımı söyledim iyi niyetle düşünerek kargonuz ulaşmadıysa zaten her şekilde ben konu hakkında yardımcı olurum hiçbir zaman müşterimize destek olmadığımız bir konu olmadı konu müşteri kaynaklı sorun dahi olsa. Size ürün gönderimi gerçekleştirdiysem sonuçta temizleme için ürünü sizden alıp kendim tutacak durumda değil, her sipariş aynı şekilde müşteriye iletilmekte. Müşteri olarak zaten size kararma gibi durumda da yardımcı olmak için gönderebileceğiniz belirttim, gönderim yapacaksanız bu hafta size tekrar gönderilmiş olur kolyeniz. Zincirde eğer ulaşmadıysa tekrar zincir gönderimide yaparım." ilk defa gümüş kullanmıyorum ve coğu imitasyon bu satıcının sattığı ürünlerden çok daha kalitelidir. Her şeyi geçtim, ürünlerin arkasında durmayıp sadece paranızı alana kadar insanlarla iletişimde kalamazsınız. Üslup ve iletişimsizliğiniz korkunç. Yaptığınız şeyin karşılığı olarak bende size buradan cevap vermek istedim. Instagram'dan yazdığım mesajları görmediğiniz için belki buradan görürsünüz. Aldığıma pişman olduğum ve her yerde ifşa edeceğim bir işletme.

11 Eylül 2023 14:43 (Şikayetten 9 dakika sonra)
11 Eylül 2023 15:20

Kolye siparişi için verdiğim adresle aynı adrese göndereceksiniz. Adreste herhangi bir sıkıntı değişiklik vs. Yok. Ekstra zincir göndermenizi bir kenara bırakırsak, siz online satış yapan bir işletmesiniz ve ürünlerinizi kargo aracılığı ile müşteriye teslim ediyorsunuz. Ulaşamayan kargoların sorumluluğunu üstünüze almayıp müdahale edemiyor musunuz yani? Doğru mu anlıyorum? 'Biz gönderdik kargonuzu artık bundan sonrası bizi ilgilendirmez' mi diyorsunuz? Kaldı ki benim size en son yazdığım mesaj 15 ağustosta yazılmış. Siz neredeyse 1 aydır 'gönderdiğinizi söylediğiniz' ürünün takibini yapmıyor musunuz? Ya da gönderim yapmadınız bu şekilde üste çıkmaya çalışıyorsunuz. İki türlü de yaptığınız şeyin ne kadar uygunsuz olduğunu hala kabul etmemeniz çok garip. Yaptığınız açıklamanın tutarsızlığını benim gibi herkesin görebileceğini umuyorum. Her şeyi bir kenara bırakırsak üslup hala aynı, açıklamalar hala aynı ve çözüm için hiçbir şey yapılmıyor. Neyse ki böyle platformlar var da sizin gibi çalışan işletmeler ifşa oluyor.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
06 Ocak 2024 18:00
Ok Roses Online Alışverişte Yaşanan Sıkıntılı Kargo Ve İade Süreci

Belinay
22 Mayıs 2024 21:23
Ok Roses  Mesajıma Dönüş Yapılmadı!
Ok Roses  Mesajıma Dönüş Yapılmadı!

19 Ekim 2023 16:03

Sipariş Sonrası İletişim Ve İade Sorunu Yaşadım