Adem sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 14:29

FLO Ayakkabıcılık'tan 25 gün (22/04/2024) önce aldığım Lumberjack markalı ayakkabının tabanı ile tabanlık birbirine uymuyor, tabanlık kaydığı için rahatsızlık veriyor. İnceleme için götürdüğümde (27/04/2024 tarihinde incelemeye gitti, sadece 5 gün sonra) herhangi bir problem olmadığını söylediler ancak içini incelemediler. Tabanlık kaydığında ayağımda öne doğru kayıyor ve ayakkabının ucuna çarpıyor, ayrıca tabanlık ön tarafta toplanıyor ve ayakkabı bir numara küçülüyor gibi hissediyorum. Ayakkabıyı yalnızca 1 hafta giyebildim ve 15 gün inceleme süreci devam etti. Maalesef ayakkabıyı giyemiyorum, durumu daha iyi anlamanız için aşağıya bir video ekledim. Umarım ayakkabıyı iade alabilirler.

20 Mayıs 2024 18:27

Ek
Ek
12 Mayıs 2024 14:51 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

13 Mayıs 2024 14:27
Lumberjack 5 Gün Kullandığım Hatalı Ayakkabıyı Almıyorlar

Biraz daha fazla giyince tabanlık bu hale geliyor gün boyu giyince tamamen toplanıp ayakkabının ucunda katlanıyor

15 Mayıs 2024 10:08

?

15 Mayıs 2024 12:36

Ne de kimse arayıp ilgilenmiyor anlamış değilim, normalde başka bir mağaza olsaydı sorun çoktan çözülmüştü, üzüntü verici bir durum bir aylık ayakkabıyı giyemiyorum

18 Mayıs 2024 12:23

Arkadaşlar kimse ilgilenmiyor kaç gündür dönüş yok maalesef :(

20 Mayıs 2024 13:41

Bugün kendi imkanlarımla FLO müşteri hizmetlerini aradım bana değişim olmayacağını nihai kararlarının bu olduğunu söylediler sadece 5 gün giydiğim hatalı ayakkabıyı almamakta ısrar ediyorlar bende tubis e başvurmaya karar verdim. Ayakkabıyı değişene kadar mücadeleye devam edeceğim ve farklı platformlarda da dile getireceğim gerekirse bilir kişi raporu alacağım hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bir mahalle esnafı olsaydı ayakkabı hemen değişirdi kos koca FLO kendi ayıplarını kabul etmiyor

20 Mayıs 2024 13:41

Ayakkabıyı tekrar incelemeye yolladım

21 Mayıs 2024 14:18

Şikayet var ekibi olarak yeni şikayet yazmayın diyorsunuz da, FLO müşteriye dönüş yapmıyor ben sattım sende aldın gerisi beni alakadar etmez mantığıyla hareket ediyorlar. Sattıkları ayakkabı ayıplı parmaklarımı ayakkabının içerisinde sıkıştırıyor üstelik sadece 5 gün giydim durumu kendilerine bildirdim, ayakkabı incelemeye gitti üründe hata yok diyorlar tekrar incelemeye yolladım yani uzun yıllardır FLO dan ayakkabı alan bir müşteri olarak ne yapamam lazım hastaneye gidip parmaklarımın ağrıdığına dair rapormu alayım yoksa bir ayakkabı imalathanesine gidip inceleteyim bilemedim. Yakın zamanda oğullarımada FLO'dan ayakkabı aldım diğer ayakkabılarda herhangi bir problem yok ( bir ayakkabı nasıl olur da 5 günde problem verir FLO gibi bir mağaza buna nasıl olur da sattığı malın arkasında durmaz anlamış değilim) burada yapılan şikayetler belli zaman sonra güncelliğini yitirdiğini düşündüğüm için tekrar şikayet yazdım fakat bu defada siz yayınlamıyorsunuz, şimdi ben soruyorum hakkımızı aramak için kurulmuş bu site ne kadar hakkımızı arıyor? Dünyanın neresinde var aldın yürü git mantığı

28 Mayıs 2024 10:24

Lütfen şikayetin yanındaki cevaplandı yazısını kaldırın otomatik cevap cevaplandı anlamına gelmiyor, adamlar ilgilenmiyor siz cevaplandı yazmışsınız

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
19 Şubat 2024 19:56
Samet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 11:13
Şeymanur sonuçtan memnun

Şeymanur
20 Mayıs 2024 20:05
"Mall Of İstanbul FLO mağaza yetkilisine şikayetime karşı ilgi ve yardımlarından ötürü teşekkür ederim. 6 kez müşterime hizmetlerini aramama rağmen çözüm ve dönüş olmadı, üstelik yanlış bilgi verildi. Mağaza yetkilisi çözüm sundu."
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 01:58
Lumberjack Ayakkabıda İlk Giyimde Yaşanan Sorunlar
Lumberjack Ayakkabıda İlk Giyimde Yaşanan Sorunlar
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 23:38