Hüsne sonuçtan hiç memnun değil

Lüks Erzincan Seyahat Lüks Erzincan Benim İçin Pişmanlık Oldu

Lüks Erzincan Seyahat Lüks Erzincan Benim İçin Pişmanlık Oldu
21 Nisan 2024 07:22

05.04.2023 tarihinde İstanbul'dan Bolu'ya Lüks Erzincan ile seyahat ettik. Ömrümde ne bu kadar kaba şoför de bu kadar umursamaz muavin görmemiştim. Şoför Bey yoldan yolcu topluyor tepki gösterince bayram trafiğini bahane ediyor ki normalde 20:00 de Bolu da olmamız gerekirken biz saat 24:00 de Bolu'ya varabildik. Trafikle alakasız kendisi geç kalan yolcuyu bekliyor ve sürekli yolcu topluyordu. Biz işten çıkıp 2 vasıta yapıp eşyalarımızla terminale geliyoruz ama şoför bey taksiyle gelen geç kalan yolcuyu bekliyor yollarda yolcu topluyor. Üstelik şoförün ve firmanın ayrı ayrı bilet satmasından kaynaklı 5 yolcu da ayakta gitti. Birisi ağzını açsa şoför in aşağı bende bu otobüsteyim vır vır etme gibi kelimeler kurarak yolcuya asla saygı göstermiyor. Muavin zaten dünya yansa umurumda değil. Aradan 3 hafta geçti ama şikayetimi yine de yazıyorum çünkü yaptığım en kötü otobüs yolculuğu idi. Ve unutmadan iftar saati yolcu toplamadan eli değip de iftar açmamız için tesise bile giremedi çünkü hala İstanbul'da yolcu peşinde dolanıyordu. Etrafımdaki herkese de bu deneyimimi anlatıyorum. Lüks Erzincan benim gözümde budur. Seyahat ettiğimiz aracın plaka fotoğrafını da bırakıyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 20:21
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 18:49

14 Kasım 2024 00:12

Gülcan
15 Ağustos 2024 01:11
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Lüks Yalova Turizm İle İki Kötü Deneyim

26 Ocak 2025 20:43